Boekrecensie: 200 Shirts - Evelien Cabie


Na het succes van het boek ‘200 jurken’ heeft Evelien Cabie nu het boek ‘200 shirts’ uitgebracht. HIER leest u onze recensie over ‘200 Jurken’.

 

In het nieuwste boek van Evelien Cabie ontwerp je zelf je favoriete topje of blouse. Wil je een fel of een rustig motiefje, een sober shirt of eentje met alle toeters en bellen? In het boek vind je 20 basispatronen waar je mee aan de slag kunt om talloze shirts te ontwerpen, van maat 34 tot 54.

 

Dankzij dit boek heb je steeds een origineel shirt, volledig in je eigen stijl en maat. Kies je voorpand, je rugpand, je mouwafwerking en verfijn met een kraag, een accent of een speciale onderrand, en zo maak je van elk topje of blouse je eigen creatie.

Hoe je te werk gaat staat klaar en duidelijk uitgelegd in het boek. De werkwijze wordt stap-voor-stap uitgelegd, aangevuld met talrijke foto’s en tekeningen. Dankzij de 3D-app kun je de shirts in dit boek aan alle kanten bewonderen.

 

‘200 Shirts’ is een ideaal boek, zowel voor de beginnende als de meer ervaren naaisters. Ook dit boek is opnieuw een voltreffer van Evelien Cabie.

Evelien is een enthousiaste blogster die leerde naaien van haar grootmoeder. Ze werkte lang als architect, maar heeft in naaien haar passie ontdekt. Dit boek is een ideaal cadeau voor elke vrouw die graag naait, het ideale geschenk voor Kerst of Nieuwjaar!

 

ISBN: 9789401438490 - Hardcover - 122 blz. - Prijs: € 29,99 - Uitgeverij: Lannoo