Bert Kruismans brengt dvd uit en opent binnenkort pop-up café!


In 2013 toerde Bert Kruismans door het land met zijn comedyshow ‘Vaderland’. Uniek aan deze show was dat de stand-upcomedian ook door Wallonië trok met dezelfde show, zij het onder de titel ‘‘La Bertitude des choses’.

 

Nu is deze zaalshow verkrijgbaar op dvd. De dvd Bert Kruismans Vaderland/ La Bertitude des choses bevat een unieke release van de enige comedyshow die in twee landstalen te zien was.

 

Vaderland/ La Bertitude van Bert Kruismans is fantastische comedyshow waarin Bert op zoek gaat naar echte helden.

“Vroeger keken we op naar onze nationale helden. Eddy Merckx die de Tour de France won, de Rode Duivels die gehuldigd werden op de grote Markt in Brussel”, aldus Kruismans, “Maar wie zijn nu de helden? Zij die de hoogste levels in videogames hebben of die met de meeste likes op Facebook?”

 

In Vaderland vertelt ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ over het voetbal, de politiek, onze drie koninginnen, de kerk, zijn kinderen, Eddy Merckx, oorlog en vrede, de geschiedenis en nog veel meer.

 

De dvd is een must voor de fans van deze Aalsterse komiek. Je kan thuis vanuit je zetel (nogmaals) genieten van deze voorstelling. Vaderland/ La Bertitude is unieke, tweetalige dvd met ondertitels in beide landstalen.

 

Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit hét ideaal cadeau voor de echte Belg!

Foto: Drie Pees
Foto: Drie Pees

Café Kruismans

Naast de release van de dubbele dvd heeft Bert Kruismans nog nieuws. Bert opent binnenkort een pop-up café in combinatie met zijn nieuwe voorstelling: Café Kruismans!

 

Alles moet tegenwoordig gekoppeld zijn aan een concept, een beleving, een verhaal, iets unieks. Op aanraden van zijn businesscoach koos Bert voor een uniek concept: de bruine kroeg! Zijn "unique selling proposition" is dat je er zat kan worden (maar dat moet niet).

 

Bert grijpt in zijn nieuwe voorstelling Café Kruismans terug naar hoe hij groot is geworden: snedige en slimme stand-up comedy met niks in de mouwen en niks in de handen. Want ooit begon Bert Kruismans met comedy om een excuus te hebben om op café te zitten.

 

Ondertussen is hij toe aan zijn 9de theatershow en heeft hij eigenlijk geen tijd meer op café te zitten, daarom brengt hij voor zijn nieuwe solo het café gewoon mee naar de theaterzaal. In Café Kruismans is toogpraat echter uit den boze. Als cafébaas wil Bert dat zijn klanten zich amuseren, maar tegelijkertijd ook denken: “Shit, eigenlijk heeft hij gelijk.”

 

Een tombola, echt bier, een kwis, een karaokewedstrijd, de verkiezing van Miss Kruismans, de verkiezing van de klant én de aap van de week én een echte bel voor wie zich laat verleiden tot een tournée général.

 

Misschien trekt de cafébaas zelf wel aan die bel, wie weet… Want om een bekend politicus te parafraseren: “Comedy zal gezellig zijn, of het zal niet zijn.”

 

Café Kruismans gaat in première op donderdag 13 november 2014 in CC De Werf in Aalst.

 

Meer info en de volledige speellijst van Café Kruismans vindt u op http://www.driepees.be/