Boekrecensie: Grote Gruffalo Doeboek - Julia Donaldson & Axel Scheffle


Hou je van knutselen, tekenen, raadseltjes oplossen en puzzelen? Dan is het ‘Grote Gruffalo Doeboek’ van Julia Donaldson en Axel Scheffler zeker iets voor jou!

 

Dit doeboek staat garant voor uren lees- en speelplezier. Maak je eigen Mini Schaduwpoppentheater, speel samen met je vrienden het bordspel, teken van punt naar punt en ontdek wie er naar Muis kijkt, maak je eigen Gruffalothee met een lekkere Oehoe Uilensandwich, kom meer te weten over Julia Donaldson en Alex Scheffler laat zien hoe hij de Gruffalo tekent. Dit en nog veel meer kan je terugvinden in dit prachtig doeboek.

Alvorens te beginnen met de spelletjes en raadsels, vul je je gegevens en wat je leuk vindt in het ‘Grote Gruffalo Doeboek’, zodat het een persoonlijk boek wordt.

 

Het is een afwisselend boek met spelletjes, puzzels en vragen met uiteraard de mooie prenten van de Gruffalo en de andere dieren die we kennen uit de boeken van de Gruffalo.

 

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht is ‘Grote Gruffalo Doeboek’ zeker een boek dat in de smaak zal vallen van zowel jongens als meisjes!

 

ISBN: 9789047708254 - Gebonden 56 blz. - Prijs: € 12,50 - Uitgeverij: Lemniscaat