Boekrecensie: Stoute Jongens ~ 1.Weer op het goede pad - Aaron Blabey


Bij Blloan Junior, het nieuw merk van fictie-boeken voor jongens en meisjes vanaf 7 tot 13 jaar, is er met ‘Weer op het goede pad’ het eerste deel van de reeks ‘Stoute Jongens’ verschenen. Blloan Junior maakt onderdeel uit van uitgeverij Ballon Media.

 

Stoute Jongens - Weer op het goede pad

In het eerste deel van deze knotsgekke reeks vormt meneer Wolf, samen met meneer Slang, meneer Piranha en meneer Haai, stuk voor stuk gevaarlijke en stoute jongens, ‘De Goeie Jongens Club’ op.

 

Meneer Wolf spoort de anderen aan om te stoppen met vechten en alleen goede daden te verrichten. Hij wil van de bende echte helden te maken. De anderen geloven hun oren niet en denken dat meneer Wolf gek geworden is.

Wanneer er een klein poesje in een boom zit, wordt deze gered en niet opgegeten zoals zijn kompanen dat gewoon zijn.

 

Meneer Wolf start Operatie Hondenkennel en wil 200 opgesloten puppy’s redden uit de meest beveiligde hondenkennel van de stad.

 

Kan meneer Wolf zijn vrienden overtuigen om mee te werken en de honden niet op te eten? En zal Meneer Wolf er echt in slagen om zijn eeuwenoude slechte reputatie te veranderen?

 

‘Stoute jongens’ is een enorme grappige reeks over vier gevaarlijke dieren die proberen om echte helden te worden. Het boek is geschreven door Aaron Blabey, die ook voor de knotsgekke tekeningen zorgde. Deel 1 ‘Weer op het goede pad’ is een leuk boek vol prachtige illustraties, een boek waar je vrolijk van wordt en dat je in één ruk uitleest!

 

‘Weer op het goede pad’ is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Binnenkort verschijnt deel 2 ‘Missie Onmogelijk’ van deze coole reeks, zeker niet te missen!

 

ISBN: 9789463070300 - Hardcover - 142 blz. - Prijs: € 9,99 - Uitgeverij: Blloan Junior