Boekrecensie: Verdwaald - Christophe Bec


In ‘Verdwaald’ van Christophe Bec neemt de natuurfotograaf Antoine foto’s op de hoogvlakte van Aubrac. Hij wordt echter verrast door de opstekende mist en de plotse duisternis. Antoine moet noodgedwongen op zoek naar een plaats om te overnachten.

 

Gelukkig voor hem komt hij aan bij een verlaten boerderij. De boerderij behoort toe aan Baptiste, die er samen met zijn dochter, de mooie en verleidelijke Melodie, woont. Antoine mag overnachten in een oude kamer, die al jaren niet meer verlucht is en muf ruikt, maar de jongeman is al blij dat hij die nacht een dak boven zijn hoofd heeft.

 

Baptiste is niet echt de vriendelijke vader voor Melodie, die geregeld slaag krijgt van haar vader. Melodie vertelt dat haar vader paranoïde is en dat ze wil vluchten, maar ze geraakt niet weg van hem, ook omdat hij tralies voor de ramen heeft geplaatst.

 

Melodie verleidt Antoine en hoopt dat hij haar kan redden uit de handen van haar vader en zijn twee bloeddorstige honden..Wat volgt is een spannende thriller met een verrassend einde.

 

‘Verdwaald’ is een uitstekend stripverhaal, geschreven en van illustraties voorzien door Christophe Bec. Het verhaal begint mysterieus en gaat dan over in een ware bloedstollende thriller!

 

ISBN: 9789462940109 - Hardcover - 64 blz. - Prijs: € 17,95 - Uitgeverij: Glénat