DVD in de kijker: Meadowland - Reed Morano


‘Meadowland’ is een drama van Reed Morano, de Amerikaanse cameravrouw en regisseuse. Het verhaal gaat over Sarah ( Olivia Wild) en Phil ( Luke Wilson), die samen met hun zoontje Jessie (Casey Walker) met de auto op weg zijn naar de broer van Phil. Wanneer ze stoppen aan een tankstation, verdwijnt Jessie plotseling.

 

We zijn nu een jaar later en niemand heeft sedertdien de jongen gehoord of gezien. De zoektocht naar Jessie gaat onverminderd verder voor de totaal reddeloze ouders. Philip,een politieagent in New York City, en Sarah, een lerares, zoeken elk op hun manier een spoor te vinden van hun zoontje.

 

Het tweetal groeit echter langzaam uit elkaar en de spanningen lopen op. Zullen ze ooit hun zoontje levend terugvinden?

‘Meadowland’  is een zeer geslaagd drama over iets wat geen enkel koppel wil meemaken: het kwijtraken van een kind. Het verhaal wordt zo geloofwaardig weergegeven dat je als kijker volledig meeleeft in dit dramatisch verhaal.

 

Een film met zowel Olivia Wilde als Luke Wilson in een glansrijke hoofdrol. Deze film uit 2015 is verschenen op dvd en is zeker en vast een absolute aanrader!

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609607833

Regisseur: Reed Morano

Acteurs: Olivia Wilde, Luke Wilson, Juno Temple, Elisabeth Moss, Giovanni Ribisi, John Leguizamo, Ty Simpkins en Kid Cudi

 

Duur: 91 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 2:35.1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

‘Reed Morano’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op dvd