DVD in de kijker: Sniper: Ghost Shooter - Don Michael Paul


Brandon Beckett (Chad Michael Collins) en Richard Miller (Billy Zane) behoren tot een elitie groep scherpschutters die vechten tegen extremisten in het Midden-Oosten. 

 

Bij hun terugkeer heeft de kolonel (Dennis Haysbert) nieuws voor de scherpschutters, het CFC is gevraagd om de beveiliging te regelen voor de Trans-Georgische Pijpleiding. Door recente incidenten op diverse plaatsen moeten de elitie groep scherpschutters mee helpen instaan voor de veiligheid.

 

Wanneer ze ter plaatse aankomen worden ze al meteen geconfronteerd met terroristen, die Royas (Jade Ogugua), een van de Amerikaanse scherpschutters, doodschieten.

De spookschutter wist de exacte locatie van de scherpschutters en Brandon is er zeker van dat er ergens een informatielek is, een opmerking die niet in goede aarde valt bij zijn oversten. Hij wordt naar een andere locatie gestuurd om daar met andere soldaten de gaspijpleiding te beschermen...

 

‘Sniper: Ghost Shooter’ is een uitstekende actiefilm van regisseur Don Michael Paul. Een goed verhaal, een sterke cast en de prachtige beelden zorgen ervoor dat deze film boeit van begin tot einde.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8712609608458

Regisseur: Don Michael Paul.

Acteurs: Dennis Haysbert, Billy Zane, Enoch Frost, Chad Michael Collins, Dominic Mafham, Stephanie Vogt

 

Duur: 95 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 1.78:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘ Sniper: Ghost Shooter ’ is uitgebracht door Sony Pictures Home Entertainment en is verkrijgbaar op dvd