DVD in de kijker: The Fall - Seizoen 3


In de reeks Lumière Crime Series is het derde en laatste seizoen van ‘The Fall’ op dvd verschenen. Ook dit seizoen bevat zes afleveringen van elk 60 minuten vol spanning en suspens met een superspannende finale als kers op de taart.

 

Op het einde van het tweede seizoen heeft hoofdrechercheur Stella Gibson (Gillian Anderson) eindelijk Paul Spector (Jamie Dornan) te pakken. Er  wordt echter op hem geschoten en Paul wordt zwaargewond afgevoerd naar het Belfast General Hospital, waar hij vecht voor zijn leven.

In het derde seizoen gaat het verhaal verder, Stella doet er alles aan om Spector in leven te houden, zo kan hij toch voor de rechtbank verschijnen en zijn straf uitzitten.

 

Naast Paul Spector is ook Stella’s partner Tom Anderson (Colin Morgan) zwaargewond en werd Rose Stagg (Valene Kane), één van de vroegere liefjes van Spector, in kritieke toestand teruggevonden..

Ook dit derde seizoen is uitermate spannend en daarom willen niet veel verklappen over wat er te gebeuren staat met Stella, Paul en de anderen. Wie de vorige twee seizoenen gezien heeft, zal zeker benieuwd zijn naar de afloop van deze spannende serie.

 

‘The Fall’ is een van de beste crimeseries die er uitgebracht zijn. Heb je seizoen 1 en 2 nog niet gezien? Deze zijn nog steeds verkrijgbaar in de Lumière webshop. Een ideaal cadeautje om te krijgen en te geven!

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 5425019008833

Regisseur: Allan Cubitt

Acteurs: Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Bronagh Waugh, Colin Morgan, Niamh McGrady, Aisling Franciosi, Valene Kane, Bryan Milligan, Karen Hassan

 

Duur: 360 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 1.78:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

‘The Fall - Seizoen 3’  is uitgebracht door Lumière en is verkrijgbaar op dvd