DVD recensie: Beck - Volume 6


Goed nieuws voor de fans van de spannende detectiveserie ‘Beck’, het zesde seizoen is nu op dvd verkrijgbaar. ‘Beck’, met Peter Haber in de rol van Martin Beck, is geïnspireerd op de tiendelige boekenreeks van Sjöwall en Wahlöö, het gevierde Zweedse schrijversduo.

 

Martin Beck is  inspecteur bij de moordbrigade van de Zweedse nationale politie en is verantwoordelijk voor het team Moordzaken.

 

In dit zesde seizoen is niet langer Gunvald (Mikael Persbrandt) zijn rechterhand, maar wordt de Noorse rechercheur Steinar (Kristofer Hivju) zijn nieuwe partner, Samen met zijn team probeert Martin Beck vier grote zaken op te lossen.

‘Beck - Volume 6’ is uitgebracht bij Lumière in de reeks Crime Series en bevat vier afleveringen van elk 90 minuten. Het is even wennen met de nieuwe rechercheur Steinar, maar deze laatste brengt nieuwe verhalen en elementen in de reeks en is zeker een aanwinst voor de serie.

 

Martin Beck doet er ook in dit zesde seizoen er alles aan om de onderzoeken naar een goed einde te leiden. ‘Beck’ is nog steeds een fantastische reeks en is zeker nog niet aan zijn einde. Op naar volume 7!

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 5425019009830

Regisseur: Mårten Klingberg, Stephan Apelgren

Acteurs: Peter Haber, Kristofer Hivju, Mikael Persbrandt, Ingvar Hirdwall, Rebecka Hemse, Jonas Karlsson, Måns Nathanaelson

 

 

Duur: 360 minuten

Taal: Zweeds

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

‘Beck - Volume 6’  is uitgebracht door Lumière  en is verkrijgbaar op dvd