DVD recensie: Good Kids - Gabe Ibáñez


De vier vrienden, Nora (Zoey Deutch), Spice (Israel Broussard), Andy (Nicolas Braun) en Lionel ‘The Lion’ (Mateo Arias) zijn echte nerds. Ze doen niets liever dan studeren en hun huiswerk keurig op tijd maken. Feesten met vrienden is niet aan hen besteed, in tegenstelling tot de anderen uit hun klas.

 

De jaren verstrijken en de vier zijn nu 18 jaar. Alvorens naar de Hoge School te gaan willen ze toch eens van het ‘echte’ leven proeven. Ze willen net als hun leeftijdsgenoten feesten….

Het geluk lacht hen toe wanneer ‘The Lion’ een uitnodiging krijgt om naar een heuse party te gaan. Samen met zijn vrienden beleven ze de tijd van hun leven.

 

Op het feestje gaat er een nieuwe wereld voor hen open, een wereld vol drank seks en drugs. Ze hebben met elkaar afgesproken dat ze deze zomer op alles JA zullen zeggen...

 

De vier nerds worden ware fuifbeesten en ontdekken waar het leven écht om draait…

‘Good Kids’ van regisseur Gabe Ibáñez is een heerlijk romantische komedie over vier jongeren die het ‘echte’ leven ontdekken. Deze ideale zomerse film van de makers van ‘American Pie’ en ‘About A Boy’ is vanaf heden verkrijgbaar op dvd.

 

 

 

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8715664118436

Regisseur:Gabe Ibáñez

Acteurs: Zoey Deutch, Ashley Judd, Nicholas Braun, Julia Garner, Demián Bichir.

Duur: 86 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 2.35:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

‘Good Kids’ is uitgebracht door DFW en is verkrijgbaar op dvd