DVD recensie: Knock Knock - Eli Roth


De 43-jarige Evan Webber (Keanu Reeves) is architect en de perfecte echtgenoot voor Karen (Ignacia Allamand). Het koppel is gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen: Jake en Lisa (Dan en Megan Bailey).

 

Wanneer Karen en de kinderen op weekend gaan naar de kust, blijft Evan, die nog werk te doen heeft, alleen thuis. Wanneer hij ‘s avonds nog aan het werk is, wordt er op de deur geklopt.

 

Evan ziet twee mooie en schaars geklede meisjes voor de deur staan. Het zijn Genisis (Lorenza Izzo) en Bel (Ana de Armas). Zij zijn verdwaald en door de hevige regen doornat. de twee vragen aan Evan of ze even mogen binnenkomen.

De brave Evan wil natuurlijk de jongedames helpen en laat hen binnen en belt voor de twee een taxi. Bel en Genesis proberen Evan meteen te versieren, dit echter tegen zijn zin.

 

Hij probeert de boot zoveel mogelijk af te houden, maar bezwijkt toch voor de charmes van beide dames.

Dat had de brave huisvader beter niet gedaan, want zijn leven wordt een ware nachtmerrie voor hem.

 

De ware aard van Genisis en Bel komt naar boven en ze veranderen in ware sadistische, op seks beluste vrouwen die hem vooral psychologisch chanteren..

‘Knock,Knock’ is film van regisseur Eli Roth, bekend van de horrorfilms 'Cabin Fever' en 'Hostel'.

 

Deze keer heeft Roth een thriller geregisseerd waarin weinig bloed vloeit. Roth doet het deze keer met twee mooie, verleidelijke en sadistische jongedames. Roth is en blijft een regisseur die zorgt voor controverse.

 

Een goede raad voor mannen die alleen thuis zijn: laat niet zomaar twee dames, ook zien er zeer verleidelijk en sexy uit, binnen!


Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8715664117033

Regisseur: Eli Roth

Acteurs: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Ignacia Allamand

Duur: 99 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 2.35:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘Knock Knock’ is uitgebracht door DFW en is verkrijgbaar op dvd en blu-ray