DVD recensie: Kristy - Oliver Blackburn


Studente Justine (Haley Bennett) blijft tijdens Thanksgiving alleen op de universiteitscampus achter. Terwijl haar medestudenten naar huis zijn om Thanksgiving te vieren bij vrienden en familie, kiest zij ervoor om samen met de twee bewakers op de campus te blijven.


Een beslissing waar ze al snel spijt van krijgt. Want Justine heeft steeds het gevoel dat ze niet alleen op de campus is.


En haar gevoelen zijn gegrond, want er is een bende die er op uit is om Justine te treiteren en te terroriseren. De drie leden van de bende moorden in opdracht van een stem op een site. Op die site worden de filmpjes van de jacht en moord op het slachtoffer geplaatst.

De bendeleden zijn er op uit om alles wat puur is kapot te maken. Ze noemen een dergelijk persoon Kristy. Justine lijkt willekeurig gekozen als de volgende Kristy...  


‘Kristy’ is een horrorfilm van de producers van ‘Sinister’ met in de hoofdrollen Ashley Green (Twilight) en Lucas Till (X-Men). Spanning en bibberen verzekerd met deze zenuwslopende horrorfilm van regisseur Oliver Blackburn.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8713045245566

Regisseur: Oliver Blackburn

Acteurs: Ashley Greene, Haley Bennett, Lucas Till, Mike Seal, Chris Coy, Lucius Falick


Duur: 82 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘Kristy’ is uitgebracht door eOne en is verkrijgbaar op dvd.