DVD recensie: Momentum - Stephen Campanelli


In Zuid-Afrika wordt een bankoverval gepleegd door Alex Faraday (Olga Kurylenko) en haar handlangers. Ze maken een partij diamanten buit, wat ze echter niet weten is dat er een USB stick tussen de diamanten zit. De overval gaat echter niet helemaal volgens plan en een van haar partners wordt op brutale wijze vermoord.

 

Een internationaal syndicaat heeft de moord op hun geweten, zij waren op zoek naar een USB stick. De mooie Alex, die tevens een keiharde femme fatale is, wordt voortdurend op de huid gezeten door een team van moordenaars onder leiding van de meedogenloze Mr. Washington (James Purefoy).

Washington moet in opdracht van de Amerikaanse senator (Morgan Freeman) de USB stick met belangrijke gegevens op, in zijn bezit krijgen.

 

Het wordt een gewelddadige en hectische kat-en-muis-achtervolging waarbij Alex moet vechten voor haar leven…

 

‘Momentum’ is een keiharde actiefilm van regisseur Stephen Campanelli met de knappe Olga Kurylenko in de rol van de keiharde femme fatale. Liefhebbers van actiefilms zullen zeker deze film weten te waarderen, want met ‘Momentum’ is het al actie wat de klok slaat.

Technische gegevens dvd:

 

EAN: 8715664117200

Regisseur: Stephen Campanelli

Acteurs: Olga Kurylenko, James Purefoy, Morgan Freeman, Jenna Saras

 

Duur: 92 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Beeldformaat: 16:9 - 2.35:1

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

‘Momentum’ is uitgebracht door DFW en is verkrijgbaar op dvd en blu-ray