DVD recensie: The Best of Me - Michael Hoffmann


Op de middelbare school leert Dawson (James Marsden) de mooie Amanda (Michelle Monaghan) kennen en de twee worden verliefd op elkaar.


Maar de rijke vader van Amanda ziet het niet zitten dat zijn dochter omgaat met Dawson en de relatie loopt stuk.


Ieder gaat zijn eigen weg tot ze eenentwintig jaar later elkaar toevallig ontmoeten op de begrafenis van een vriend. Dawson is na al die jaren nog steeds verliefd op zijn jeugdvriendin, maar Amanda wijst hem af omdat ze ondertussen al jaren getrouwd is en kinderen heeft.

Maar Amanda is ongelukkig getrouwd en verlaat haar man. Ze neemt contact op met Dawson en de liefde bloeit opnieuw op tussen de twee.  Met het weerzien van elkaar komen oude en pijnlijke herinneringen weer boven drijven...

 

‘The Best of Me’ is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, de auteur die tevens The Notebook, Safe Haven en Dear John schreef.

‘The Best of Me’ is een heerlijke romantische film van regisseur Michael Hoffmann. Het is een aangrijpende, spannende en humoristische film over verliefdheid.


‘The Best of Me’ heeft een goed verhaal en uitstekende acteurs, kortom een film waar je met plezier naar kijkt!

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Michael Hoffmann

Acteurs:Gerald McRaney, Luke Bracey, James Marsden, Caroline Goodall, Liana Liberato, Michelle Monaghan

 

EAN: 8713045243784

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 113 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar

Bonus: Audiocommentaar door regisseur Michael Hoffman;Muziek video: I Did van Lady Antebellum;Nicholas Sparks interviews: Michelle and James & Liana and Luke;Verwijderde scenes


‘The Best of Me’ is uitgebracht op dvd en Blu-ray door eOne.