Filmtip: Captain America: The Winter Soldier in Siniscoop Sint-Niklaas


Captain America: The Winter Soldier is een Amerikaanse actie-avonturenfilm van de regisseurs Anthony Russo en Joe Russo. De film is het vervolg op ‘Captain America: The First Avenger’.

 

Na de gebeurtenissen in New York met The Avangers leidt Steve Rogers, ofwel Captain America, een rustig leventje in Washington D.C. Steve probeert zich aan te passen aan het moderne leven.

 

Maar wanneer een S.H.I.E.L.D. collega wordt aangevallen, raakt Steve verstrikt in een web vol levensgevaarlijke intriges waardoor de wereld in gevaar loopt.

 

Hij gaat samen met the Black Widow en The Falcon de strijd aan om een groot complot te ontmaskeren. Ze komen tegenover professionele huurmoordenaars te staan die op hen zijn afgestuurd om ze te stoppen.

 

Wanneer het hele complot duidelijk wordt, sluit ook The Falcon zich aan bij het duo. Maar al snel ontdekken ze dat ze tegenover een gevaarlijke vijand staan...The Winter Soldier.

Regie: Anthony Russo, Joe Russo

Cast: Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Robert Redford, Emily Vancamp, Hayley Atwell, Dominic Cooper

Genre: Science-Fiction

Duur: 128 minuten

 

'Captain America: The Winter Soldier', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Nadine Van Grembergen uit Sint-Niklaas vond de film 'Captain America: The Winter Soldier' een fantastische film.

 

"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik graag films zie met veel actie", vertelde ze ons. 

 

"'Captain America: The Winter Soldier' is een geweldige film vol actie en spektakel. Ik vond het beste moment van de film de scène waarin de Captain zijn vriend, maar ook zijn vijand, niet vergeten was", aldus Nadine.

 

"De film is een echte aanrader voor de liefhebbers. Ik geef 'Captain America: The Winter Soldier' 9 op 10."


Guy Bellon uit Temse vond 'Captain America: The Winter Soldier' een typische Marvel-film.

 

"Een film met geweldige speciale effects en verrassende plotwendingen. Marvel weet ALTIJD te verrassen en de spanning erin te houden", aldus Guy.

 

"Het is een film vol goede momenten die ik graag 9 op 10 geef."

 

Guy komt gemiddeld een keer per maand naar Siniscoop. Hij ziet graag film noir en actiefilms.


Laura Vanoverstraeten uit Opwijk heeft uit het aanbod van Siniscoop gekozen voor 'Captain America: The Winter Soldier' 'Omdat de eerste film goed was'.

 

"Het was een spannende, heldhaftige en explosieve film", was haar reactie na afloop. "Het beste moment was het einde want nu zijn we zeker dat er een derde film komt."

 

"'Captain America: The Winter Soldier' is zeker een aanrader. Ik geef deze film 9 op 10", aldus Laura.


Nico uit Temse vond 'Captain America: The Winter Soldier' een spannende maar voorspelbare film.

 

"Het was een typische stripboekfilm", was zijn reactie na afloop. "Ik vond Scarlett Johansson de beste actrice in de film."

 

Ondanks de voorspelbaarheid zou ik de film toch zeker willen aanraden aan mijn vrienden. Ik geef 'Captain America: The Winter Soldier' 7,5 op 10", vertelde Nico uit Temse.


Ook Anthony Martens uit Sint-Niklaas vond 'Captain America: The Winter Soldier' een goede film.

 

"Een mooi vervolg", was zijn reactie. "Een spannende film met een uitstekende Scarlett Johansson. De film was ook grappig en soms voorspelbaar."

 

"Ik zal deze film zeker aanraden aan mijn vrienden. Ik geef 'Captain America: The Winter Soldier' 8 op 10."