Filmtip: CHAPPIE: ROBOT REBEL in Siniscoop


Elk kind wordt op de wereld gezet vol belofte en niemand meer dan Chappie. Hij is begaafd, speciaal, een echt wonderkind.

 

Net als elk kind zal Chappie beïnvloed worden door zijn omgeving, gedeeltelijk goed en gedeeltelijk slecht. Hij zal moeten vertrouwen op zijn hart en ziel om zijn weg te vinden in de wereld en zijn eigen persoon te worden. 

 

Maar er is één ding wat Chappie anders maakt dan alle anderen: hij is een robot. 

De eerste robot met het vermogen om voor zichzelf te denken en te voelen. Het is een uitdaging waardoor Chappie het zal moeten opnemen tegen machtige en vernietigende krachten die ervoor willen zorgen dat hij de laatste van zijn soort is.

Regie: Neill Blomkamp

Cast: Sharlto Copley, Brandon Auret

Genre: Komedie, science fiction

Duur: 120 minuten


'Chappie: Robot Rebel', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker over deze film:

Stef Mertens uit Zele vond 'Chappie: Robot Rebel' een zeer goede film.

 

"Het is een meeslepend verhaal in een originele setting", aldus Stef, "Een film met mooie effecten. Soms droevig, soms grappig, maar telkens met een duidelijke boodschap."

 

"De film loste mijn verwachtingen volledig in. Het verhaal is mooi weergegeven. Over een wereld en een thema die veel mensen aanspreekt en waar men zich in herkent."

 

"Ik kan 'Chappie: Robot Rebel' zeker aanraden aan iedereen. Neill Blomkamp bewijst keer op keer zijn talent en als opkomend groot regisseur drukt hij met deze film opnieuw zijn typische stempel", aldus Stef.

 

"Voor mij is Sigourney Weaver de beste actrice uit de film. Zij is een van de beste actrices ooit. Wat zij elke keer brengt is pure klasse en topacteerwerk."

 

Stef geeft 'Chappie: Robot Rebel' 8 op 10.


Ook Kenny Thuy uit Eksaarde vond 'Chappie: Robot Rebel'  een goede film.


"'Chappie: Robot Rebel'  is een grappige, spannende en meeslepende film met zowel actie als humor.", vertelde Kenny na afloop.


"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik reeds eerder films gezien had van regisseur Neill Blomkamp. Zijn films zijn steeds kwaliteitsfilms."


"Wie van actie houdt, kan ik zeker 'Chappie: Robot Rebel'  aanraden. Voor mij was Hugh Jackman de beste acteur en ik geef deze film een 8 op 10", vertelde Kenny uit Eksaarde.


"Een leuke en emotionele film", zei Jonathan Heyrman uit Bazel na afloop van de film.


"Ik vond het de beste film die ik ooit gezien heb", vertelde Jonthan aan onze reporter, "Een echte aanrader!"


"Voor mij was de robot Chappie de beste figuur uit de film. 'Chappie: Robot Rebel'  krijgt van mij een welverdiende 10 op 10!"


Tom Staes uit Sint-Niklaas vond de film OK.


"Ook ik heb voor deze film gekozen omdat ik de vorige films van de regisseur gezien had. Ik wou zeker 'Chappie: Robot Rebel' zien", aldus Tom.


"In het huidige aanbod zou ik eerder 'Kingsman: The Secret Service' aanraden. 'Chappie: Robot Rebel'  krijgt van mij 6,5 op 10."