Filmtip: Crimson Peak in Siniscoop


Crimson Peak is de nieuwe, duistere en huiveringwekkende film van regisseur Guillermo Del Toro.

 

De jonge, aspirerend schrijfster Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt en onthoudt… 


Het spookachtige huis staat bovenop een berg van bloedrode klei. Ze ontdekt al snel dat het huis een mysterieus verleden heeft vol geheimen die haar achtervolgen. 

Regie: Guillermo Del Toro

Cast: Tom Hiddleston, Charlie Hunman, Jessica Chastain,...

Genre: Horror

Duur: 119 minuten


'Crimson Peak', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Enkele reacties van de kijkers in Siniscoop:

"'Crimson Peak' is een goede film. De film bevat een goed verhaal, het zowel een thriller als een liefdesverhaal. Ik heb voor deze film gekozen omdat ik van horrorfilms hou. Voor mij was Mia Wasikowska als Edith de beste actrice."


"'Crimson Peak' is een film met een goed  en spannend verhaal. Ik hou van dit genre films en de film bracht zeker wat ik ervan verwacht had.


Deze goede film kan ik iedereen die van horror houdt, zeker aanraden. De beste acteur vind ik Tom Hiddleston die zijn rol als Thomas zeer goed vertolkt.

'Crimson Peak' krijgt van mij 9 op 10."


"Ik vond 'Crimson Peak' een spannende en enge film. Een aanrader, zker omwille van het goede verhaal. Ook voor mij is Tom Hiddleston de beste acteur uit 'Crimson Peak'.

Ik geef deze film 7 op 10."


"Mijn mening over 'Crimson Peak' is dat de film maar gewoon was, te soft voor mij. 

De thriller had wel een goed verhaal, maar ik had er als horrorliefhebber meer van verwacht. Daarom een 5 op 10 voor 'Crimson Peak'.