Filmtip: Interstellar in Siniscoop in Sint-Niklaas


Interstellar is een Amerikaanse sciencefictionfilm, geregisseerd door Christopher Nolan. Het verhaal is voornamelijk gebaseerd op de wetenschappelijke theorieën van de gerenommeerde theoretische natuurkundige Kip Thorne.

 

Het verhaal

In de nabije toekomst is de aarde door de levensstijl van de twintigste eeuw zo vervuild, dat er bijna geen voedsel meer groeit.

 

NASA bestaat niet meer, maar als een groep overblijvende onderzoekers van NASA een mysterieus wormgat in ons zonnestelsel ontdekken, is dit misschien de enige kans om de aarde te redden.

 

Cooper en een aantal astronauten gaan op verkenning uit, om te zien welke mogelijkheden er zijn om in de ruimte te reizen door een wormgat naar een andere dimensie van het universum.

Regie: Christopher Nolan

Cast: Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway, Michael Caine, Wes Bentley, Topher Grace, Casey Affleck, John Lithgow, Ellen Burstyn

Genre: Science-Fiction

Duur: 169 minuten

 

'Interstellar', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Patricia Winckelmans uit Kemzeke vond 'Interstellar' een emotionele film met zeer goede muziek.

 

"Een mooie film de toekomst en meer bepaald over de bezorgdheid over onze toekomst. De film is een absolute aanrader, 'Interstellar' laat zien dat we onze eigen mooie planeet meer lief moeten hebben."

 

De beste acteurs waren voor mij Anna Hathaway en Matthew McConaughley. Ik geef 'Interstellar' 9 op 10", aldus Patricia.


Rudi Ferket uit Stekene is een liefhebber van science-fictionfilms en vond 'Interstellar' een zeer goede film.

 

"Een goede film met een uitstekende Matthew McCounaughley in de hoofdrol", was zijn reactie na afloop.

 

"Ik kan iedereen deze film aanraden en 'Interstellar' krijgt van mij een 8 op 10."


Op de vraag wat ze van de film vond, antwoordde Christiane Van de Ven uit De Klinge: "Ik heb mij geen moment verveeld, zeer goed dus!"

 

"'Interstellar' is een sensationele, boeiende en spannende film. Ik kan de film zeker aanraden, maar niet aan iedereen. Voor sommigen zal hij misschien te technisch zijn."

 

De Sience-Fictionfilm 'Interstellar' krijgt van Christiane 7 op 10.


Ook Alain De Bouw uit Temse vond 'Interstellar' erg goed.

 

"Het is een erg geloofwaardige film", was de mening van Alain, "'Interstellar' is een spannende film van bijna drie uur."

 

De film krijgt van Alain uit Temse 8 op 10.


Eric De Clerq uit Wachtebeke vond 'Interstellar' een dramatische, ontroerende en spannende film, maar soms wat ingewikkeld en te technisch.

 

"Ik ben een liefhebber van de betere science-fictionfilm en heb daarom voor deze film gekozen uit het aanbod van Siniscoop. Ik geef de film een 8,5 op 10."

 

"'Interstellar' is zeker een aanrader, vooral voor de S-F liefhebbers."


"Een realistische afspiegeling van de toekomst", zei Vera Praet uit Sint-Niklaas over de film 'Interstellar'.

 

"Ik heb veel interesse in het heelal en daarom koos ik voor deze film. 'Interstellar' is een zeer goede film die ik 9 op 10 geef", vertelde Vera.

 

"Zeker een aanrader. De film zet aan tot nadenken, bevat zeer mooie beelden en fantastische acteurs."


"Het was een unieke kijk- en luisterervaring", zei Evelien De Schrijver uit De Klinge bij het verlaten van zaal 7 in Siniscoop.

 

"'Interstellar' is een razend spannende, vernieuwende en complexe film. Je wordt als het ware meegesleept in het verhaal"

 

"Ik heb voor deze film gekozen omwille van het thema, de regisseur en de acteurs. Voor mij was Jessica Chastain de beste actrice."

 

'Interstellar' krijgt van Evelien 8,5 op 10.