Filmtip: JURASSIC WORLD in Siniscoop


De nieuwe Jurassic Park-film, "Jurassic World", heeft in zijn eerste weekend in de zalen wereldwijd 511 miljoen dollar opgebracht, of het beste openingsweekend ooit.


In 66 verschillende landen staat de film bovenaan de box office. In de Verenigde Staten haalde de film 204,6 miljoen dollar op, wat net iets minder was dan het record van de "Avengers" in 2012.


Ook in Siniscoop is deze nieuwe film dé blockbuster voor deze zomer. Ondanks het feit dat het examenperiode is voor de studenten, trekt  ‘Jurassic World’ in Siniscoop volle zalen.

Het verhaal


De vierde film in de razend populaire franchise speelt zich tweeëntwintig jaar na de gebeurtenissen uit Jurassic Park af. Zoals John Hammond het zich voorgesteld had, is er nu op Isla Nublar een volledig functionerend en groots dinosaurussenpark met de naam Jurassic World. Het park is in handen van Masrani Corporation.


Als na een aantal erg succesvolle jaren steeds minder bezoekers komen, besluit de organisatie om een nieuwe attractie te maken om zo de bezoekersaantallen weer te laten toenemen. De natuur laat zich echter niet zo eenvoudig bedwingen…..

Regie: Colin Trevorrow

Cast: Chris Pratt (Owen), Bryce Dallas Howard (Claire), Ty Simpkins (Gray), Nick Robinson (Zach), BD Wong (Dr. Henry Wu), Omar Sy (Barry), Vincent D’Onofrio (Hoskins), Irrfan Kwan (Masrani), e.a.


Speelduur: 124 minuten


‘Jurassic World’, elke dag in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Steve De Wachter uit Kruibeke vond 'Jurassic World' een absolute aanrader.


"Het is een episch avontuur met een uitstekende cast en regie. Ik heb voor deze film gekozen omdat ik het vervolg op Jurassic Park III wou zien."


"De beste acteur was voor mij Chris Pratt, ik geef 'Jurassic World' 10 op 10", aldus Steve.


Ook Joris Weyn uit Beveren vond 'Jurassic World' een goede film.


"Het is een spannende en ontroerende film, die grafisch mooi is. Voor mij is deze film puur jeugdsentiment."


"Deze film is zeker aan te raden, zeker als je de vorige films gezien hebt, moet je zeker dit vierde deel gaan kijken!," aldus Joris.


Joris vond Chris Pratt de beste acteur en geeft 'Jurassic World' 9 op 10.


Grace Van Hove uit Kruibeke vond 'Jurassic World' een zeer goede film.


"Het is een grootse, fantastische en amusante film", was haar reactie na afloop.


"Ik heb voor deze film gekozen op aanraden van vrienden. Ook ik kan deze film zeker aanraden. Ik geef 'Jurassic World' 8 op 10."


Marc uit Belsele vond 'Jurassic World' een geweldige film.


"'Jurassic World' is een spannende film, knap gemaakt en met een geweldige cast. De beste acteur is voor mij Chris Pratt, ik geef deze film 9 op 10", aldus Marc.