Filmtip: Night at the Museum : Secret of the Tomb in Siniscoop


Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse komediefilm, geregisseerd door Shawn Levy. Het is het vervolg op de film Night at the Museum: Battle of the Smithsonian uit 2009.

 

Robin Williams en Mickey Rooney stierven beide in 2014, voor de film in de zalen verscheen. De film is daardoor een van de laatste waar beide acteurs aan meewerkten.

 

Het verhaal 

Wanneer de magische krachten van de Tablet van Ahkmenrah beginnen af te nemen, reist Larry Daley (Ben Stiller) van New York City naar Londen om te voorkomen dat deze helemaal verdwijnen.

Regie: Shawn Levy

Cast: Ben Stiller, Owen Wilson, Robin Williams, Rebel Wilson, Rami Malek, Dick Van Dyke, Steve Coogan, Ben Kingsley, Ricky Gervais, Rachael Harris

Genre: Komedie

Duur: 97 minuten


'Night at the Museum: Secret of the Tomb', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

"Een erg leuke, grappige, ontroerende en spannende familiefilm", zo omschrijft Ann Verstuyf de film 'Night at the museum: Secret of the Tomb'.


"Wij hebben er echt van genoten, het is een grappige film voor de hele familie die ik zeker kan aanbevelen. De beste acteurs zijn voor mij Ben Stiller en Rebel Wilson in de rol van Tilly."


Ann geeft 'Night at the museum: Secret of the Tomb' 9 op 10.


Jordi De Cleene uit Melsele vond 'Night at the museum: Secret of the Tomb' een grappige film.


"Het was een goede film met knappe special effects! Een film die ik zeker aan mijn vrienden zal aanraden", aldus Jordi.


"Voor mij was de oermens de grappigste figuur uit de film. Ik hou vooral van science-fiction films. 'Night at the museum: Secret of the Tomb' krijgt van mij 8 op 10."


Dylan Vandeperre uit Dendermonde vond 'Night at the museum: Secret of the Tomb' een leuke film.


"Ik vond het echt een coole en grappige film", vertelde hij na afloop.


"De grappigste personage was voor mij Dexter, de aap. Hij is echt grappig!"


"Ik kan iedereen deze grappige film aanbevelen. Van mij krijgt 'Night at the museum: Secret of the Tomb' alvast een dikverdiende 10 op 10!"


Ook Stijn en Maxine uit Stekene vonden 'Night at the museum: Secret of the Tomb' een toffe film.


"Het was een goede film die zowel ontroerend als mooi is", vertelde Stijn.


Maxine kan iedereen deze film aanraden. Vooral de aap Dexter was echt schattig. 'Night at the museum: Secret of the Tomb' krijgt van ons 9 op 10", aldus Stijn en Maxine.


Sarah Van Puymbroeck uit Melsele had de vorige films van 'Night at the museum' gezien en wou ook deze derde film zien.


"En het was opnieuw een heel groot avontuur. Ook deze derde film is echt goed met Dexter de aap in de hoofdrol. Ik geef 'Night at the museum: Secret of the Tomb' 7 op 10."


Norick De Cleene uit Melsele vond 'Night at the museum: Secret of the Tomb' grappige en emotionele film met een perfect verhaal.


"Heel goed!" was de eerste reactie van Norick, "Ik had de vorige films gezien en ook deze derde film is heel goed, een film met een heel goed verhaal."


"'Night at the museum: Secret of the Tomb' is een echte aanrader. Het is een ontroerende en vooral grappige film."