Filmtip: Sex Tape in Siniscoop in Sint-Niklaas


De film 'Sex Tape' is een Amerikaanse komedie geregisseerd door Jake Kasdan en geschreven door Kate Angelo, Jason Segel en Nicholas Stoller. Een film met in de hoofdrollen Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry, Ellie Kemper en Rob Lowe.

 

Het verhaal

Vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten - want waarom ook niet? - om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex.

Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Regie: Jake Kasdan

Cast: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Lowe, Rob Corddry, Ellie Kemper, Jolene Blalock, Jack Black

 

'Sex Tape', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Lieselotte Speelman uit Lokeren vond 'Sex Tape' een leuke film.

 

"De film is echt goed. 'Sex Tape' is zowel grappig als herkenbaar", aldus Lieselote.

 

"Ik heb voor deze film uit het aanbod van Siniscoop gekozen omdat hij mij het meeste aansprak. Ik geef 'Sex Tape' 8 op 10", vertelde Lieselotte uit Lokeren.


Annelies Gabriëls uit Antwerpen vond 'Sex Tape' een grappige film.

 

"Een leuke, onderhoudende en lichte film", was haar mening na afloop.

 

"'Sex Tape' kan ik iedereen aanraden die van een grappige film houdt. Voor mij was Cameron Diaz de beste actrice uit de film," vertelde Annelies, die de film 7 op 10 geeft.


Ook Gina en Michelle uit Temse vonden 'Sex Tape' super.

 

"Ik vond de film geweldig", aldus een enthousiaste Gina.

 

Michelle vond vooral de genante momenten het beste uit de film.

 

De twee meisjes kunnen iedereen deze film aanraden. "Het is echt een grappige film."

 

Gina vond Jason Segel de beste acteur, Michelle vond dan weer dat Cameron Diaz de beste actrice was. Ze geven 'Sex Tape' 8,5 op 10.


Daphne Pintens uit Antwerpen vond dat 'Sex Tape' een topfilm was.

 

"Een toffe, grappige en goede film", zei ze na afloop.

 

"Ik heb voor deze film gekozen omdat het een film is die me aansprak. Een film die ik zeker kan aanraden. Zo een leuke en grappige film!"

 

Daphne komt gemiddeld drie keer per maand naar Siniscoop. Ze houdt van zowat alle genres. 'Dat Sex Tape' voor haar een topfilm is, bewijst de 10 op 10 die ze aan de film geeft.