Filmtip: The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies in Siniscoop


'The Hobbit: The Battle of the Five Armies' is het epische slot van de avonturen van Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en het dwergengezelschap.


Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, heeft het gezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Smaug richt nu zijn vurige wraak op de weerloze mannen, vrouwen en kinderen van Meerstad.


Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, is Thorin bereid vriendschap en eer op te offeren en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf, stuurt de grote vijand Sauron zijn Orks-legioenen naar de Eenzame Berg.

Terwijl de duistere krachten zich bundelen, worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of vernietigd worden. Bilbo moet vechten voor zijn leven en dat van zijn vrienden in het epische gevecht van de vijf legers, waarbij de toekomst van Midden-aarde op het spel staat.

Regie: Peter Jackson

Cast: Elijah Wood, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Hugo Weaving, Martin Freeman, Orlando Bloom, Ian McKellen, Luke Evans,

Genre: fantasie


'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas in 2D en 3D.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Jonas Vanwijnsberghe uit Melsele vond 'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies'  een topfilm.


"De film is sen-sa-tioneel!", was zijn eerste reactie na afloop.


"Een film die ik 100% kan aanraden. Kijk en je weet waarom. De beste acteur is voor mij Luke Evans. Ik geef de film 11 op 10!", aldus Jonas.


"Ik heb heel lang moeten wachten op deze film en eindelijk is hij in de zalen te zien. 'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies'  is fantastisch!", zei Dries Van Eester uit Beveren.


"The Hobbit is een geweldige trilogie, te gek voor woorden! Voor mij is Ian McKellen de beste acteur. De film is uiteraard een aanrader!!"


Lies Casteleyn uit Dendermonde vond 'The Hobbit 3' een zeer mooie film.


"Ik kom naar deze film kijken omdat ik de vorige twee films ook gezien heb. Ook het derde deel is een mooie film over vriendschap en vol avontuur", vertelde Lies.


"'The Hobbit 3' is zeker een aanrader met een uitstekende Martin Freeman als Bilbo Baggins. Ik geef deze film 8 op 10."


Kenneth Dobbels uit Kruibeke vond 'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies'  een fantastische film met een geweldig verhaal.


"The Hobbit 3 is een uitstekende film met een perfect in elkaar gestoken verhaal. Ik had de vorige Hobbit-films gezien en wou zeker dit laatste deel zien."


"ik kan iedereen dit derde deel van The Hobbit aanraden. Een uitstekende film die ik 9 op 10 geef."


"'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies'  is een goed vervolg op de vorige films", zei Joyce Aerts uit Nieuw-Namen.


"Een goede en spannende film met veel actie", zo omschrijft Joyce de film van regisseur Peter Jackson.


"Ik was echt benieuwd naar het vervolg op de vorige Hobbit-films. En het derde deel is echt uitstekend. De hele filmreeks is zeer goed".


"Voor mij is Orlando Bloom de beste acteur. Ik geef 'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies'  10 op 10", , zei Joyce.


Een goede film over moed en avontuur" zei Bart de Mey uit Dendermonde.


"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik zowel het boek als de vorige twee films gezien heb."


"De film is zeker een aanrader voor gelijkgezinden. De beste acteur is voor mij Ian McKellen als Gandaff."


'The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies' krijgt van Bart 7 op 10.