Filmtip: Walk of Shame in Siniscoop in Sint-Niklaas


'Walk of Shame' is een Amerikaanse komische film van Steven Brill met in de hoofdrollen onder meer Elizabeth Banks en James Marsden.

 

Wanneer journaliste Meghan Miles (Elizabeth Banks) gedumpt wordt door haar verloofde en een promotie aan haar neus voorbij ziet gaan, verdrinkt ze haar zorgen tijdens een avondje uit met haar vriendinnen (Gillian Jacobs en Sarah Wright), dat eindigt in een onenightstand met barkeeper Gordon (James Marsden).

 

Terwijl ze bij hem is, wordt ze uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor haar droombaan, slechts zo'n acht uur later. In haar haast sluit ze zichzelf buiten en gaat er nog meer mis.

 

Zonder geld en telefoon en gekleed in een knalgeel, strak jurkje moet ze zich zien te redden in een onveilig deel van Los Angeles. Op haar pad komen onder meer twee agenten en een trio vriendelijke drugsdealers.

Regie: Isabelle Doval

Cast: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Ethan Suplee, Willie Garson, Bill Burr, Elizabeth Carey

Genre: Komedie, romantiek

Duur: 95 minuten

 

'Walk of Shame', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Sandrine uit Haasdonk vond 'Walk of Shame' een goede film.

 

"Een ontspannende film met veel humor en een happy end. 'Walk of Shame' is een film waarbij je niet hoeft na te denken", aldus Sandrine.

 

"Het beste moment van de film was voor mij de scène dat Meghan in het crackhouse terecht komt en dat ze herkend wordt als 'de newsbitch'."

 

Sandrine, die regelmatig naar Siniscoop komt, geeft deze film 8 op 10.


Ook Jan De Smet uit Sint-Niklaas vond 'Walk of Shame' een leuke film.

 

"Een heerlijke film met veel humor en avontuur", was zijn eerste reactie na afloop van de film.

 

"Het leukste moment uit de film was voor mij wanneer de politie haar niet geloofden en dachten dat ze een hoertje was."

 

"'Walk of Shame' is aan te raden aan hen die een leuk filmpje wilen zien en eens goed willen lachen. Ik geef deze film alvast 8 op 10."