Filmtip: Zootropolis in Siniscoop


Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown.

 

Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren.

Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

DUUR 108 minuten

GENRE Animatie, Familiefilm, Komedie

REGIE Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush

CAST Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Shakira, Idris Elba

 

'Zootropolis' is in 2D en 3D te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de jonge kijkertjes:


"Een leuke, ontspannende film met een onverwacht einde. 'Zootropolis' is een animatiefilm die ik iedereen kan aanraden, een mooi verhaal met moraal.

10 op 10 voor 'Zootropolis'!


"'Zootropolis' is een mooie, toegankelijke en leerrijke film. Ik vond vooral de luiaards zeer grappig. Mijn favoriete personage is het konijntje.

'Zootropolis' geef ik 8 op 10."


"Ik vond 'Zootropolis' een super leuke film. Grappig en mooi gemaakt.

Ik vond de lach van de luiaards zeer grappig. Ik geef deze animatiefilm 9 op 10."


Ik vond 'Zootropolis' ook heel leuk. De film is zowel spannend als grappig. Mijn favoriete personage is het konijn Julie. Ik geef 'Zootropolis' 10 op 10."


"Een grappige, spannende en visiuel toff film", is ook een reactie die we noteerden na afloop van de film.

 

"Ik kan deze film zeker aanbevelen. Echt de moeite! Ik geef 'Zootropolis' 9 op 10."


"Ik vond 'Zootropolis' leuk, grappig en leerzaam. Het grappiste moment was voor mij wanneer de luiaards verschenen. Echt grappig!

 

Mijn favoriete figuur is Judy het konijn. Ik geef deze film 9 op 10."