Gezien: Pacific Rim in de Siniscoop te Sint-Niklaas


De Science-Fiction film ‘Pacific Rim’ neemt ons mee naar het jaar 2020.

De aarde wordt bedreigd door de Kaiju’s, monsterlijke wezens die vanuit de zee oprijzen. Wanneer de steden San Francisco en Manilla verwoest zijn, worden er kolossale Jeager-robots gebouwd.

 

 

Met ‘de Jaeger’, een enorme robot bestuurd door twee aan elkaar verbonden piloten, wordt er getracht de Kaiju te overmeesteren.

 

Wanneer dit niet lukt wordt er ten einde raad het lot van de mensheid in handen gelegd van ex-piloot Raleigh Becket (Charlie Hunnam) en de onervaren rekruut Mako Mori (Rinko Kikuchi).

Zij staan voor de aartsmoeilijke opdracht om de Kaiju’s te verslaan en de aarde te redden van de ondergang.

 

‘Pacific Rim’ is een Sci-fi actiefilm van Guillermo del Toro vol met visuele effecten, maar ook met een kleurrijk avonturenverhaal.

 

De film werd geproduceerd door Legendary Pictures en gedistribueerd door Warner Bros en kreeg bij de première vele positieve recensies.

Regie: Guillermo Del Toro

Cast: Idris Elba, Ron Perlman, Charlie Hunnam, Charlie Day, Clifton Collins Jr., Max Martini, Rinko Kikuchi

Genre: Science-Fiction

 

'Pacific Rim', elke dag te zien in de Siniscoop te Sint-Niklaas om 14.30u - 17.00u - 20.00u - 22.30u.

 

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


De mening van de kijker:

Carine Dresselaers uit Hoboken kwam voor de eerste keer naar de Siniscoop in Sint-Niklaas. Ze heeft genoten van de film en vindt het een aanrader voor iedereen. 'Pacific Rim' krijgt van haar 9 op 10.


Ook Ben Laporte uit Haasdonk vond het een epische film. "Het moment van de film was voor mij de gevechtsscène in Hong Kong."

 

"Ik kom graag naar de Siniscoop. Gemiddeld zo'n 2 à 3 keer per maand. Mijn voorkeur gaat uit naar sci-fi en horrorfilms".


'Pacific Rim' kon Jeffrey Huyghe uit Lokeren zeker bekoren. "Het was een goede film met een goed verhaal", vertelde Jeffrey ons.

 

"Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen. Een film die spannend is van begin tot einde. 'Pacific Rim' krijgt van mij een 8 op 10".


Ook Charlotte Brocken uit Beveren was in de wolken na de vertoning. "Ik vind het een zeer goede film. Spannend op elk moment!

De scène die mij het meest bijgebleven is het laatste gevecht aan de brug. 'Pacific Rim' krijgt van mij een welverdiende 9 op 10!"

 

Charlotte komt ongeveer één keer per maand naar de Siniscoop. Het liefste ziet ze actiefilms en thrillers. 


Voor Kenneth Verschelden uit Lokeren is 'Pacific Rim' een goede SciencFiction film. "Soms wel een beetje cheesy", aldus Kenneth.

 

"Ik denk nog graag terug aan de eerste dubbele aanval tegen de Kaiju's. Dat was voor mij het moment van de film".

 

Kenneth zou zeker de film willen aanbevelen aan zijn vrienden.


Andy Van Den Berghe uit Overmeire vond de film helemaal niet slecht. Andy komt graag naar de Siniscoop en vindt dat de film zeker aan te raden is omwille van zijn speciale effecten. 

 

Voor hem is de film zeker 8 op 10 waard.


Dat is ook de mening van Emiel Sipido uit Hulst. "Ik vind het een goede film. Ik raad hem iedereen aan. 'Pacific Rim' is een leuke film om te bekijken. Ook van mij krijgt hij 8 op 10."