Gezien: The Frozen Ground in Siniscoop Sint-Niklaas


Op het moment dat Jack Halcombe (Nicolas Cage) op het punt staat zijn carrière als rechercheur wil beëindigen, wordt er het lichaam van een jonge vrouw ontdekt.

 

Jack wordt met deze zaak belast en ontdekt al snel dat Robert Hansen (John Cusack), een mogelijke seriemoordenaar, er voor iets tussen zit.

De zaak komt in een stroomversnelling wanneer de 17-jarige prostituee Cindy Paulson na een verkrachting ontsnapt. 

 

De bazen van Jack willen de seriemoordenaar niet eens erkennen en Halcombe zet zelf zijn tanden in deze zaak en komt tot diverse gruwelijke ontdekkingen..

 

‘The Frozen Ground’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een psychopaat die de moord op zeventien meisjes in Alaska bekende, evenals de verkrachting en ontvoering van meer dan dertig anderen. Waarschijnlijk zijn er nog meer slachtoffers. Met een vliegtuigje vloog Hansen zijn slachtoffers naar verafgelegen delen van Alaska, waar hij ze begroef in de bevroren grond.

 

Regie: Scott Walker

Cast: Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens, Radha Mitchell, 50 Cent, Jodi Lyn O'Keefe, Dean Norris

Genre: Thriller

 

Elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas om 14.30u - 17.00u - 20.00u - 22.30u

 

Meer info en tickets via www.siniscoop.be


De mening van de kijker:

Daisy Audenaert uit Sint-Niklaas is een fan van Nicolas Cage. Ze vond zijn vertolking als Jack Halcombe in 'The Frozen Ground' heel goed. 

"Ik vind het een spannende film. De beste scène uit de film kan ik niet direct zeggen, eigenlijk was heel de film één boeiend gegeven".

 

Wanneer Daisy naar de Siniscoop gaat, ziet ze het liefst actiefilms en thrillers. 'The Frozen Ground' paste perfect in haar keuze en ze gaf de film een 9 op 10.


Ook Gino Van Acker uit Sint-Niklaas vond 'The Frozen Ground' een goede film. 

"Ik vond Nicolas Cage zeer goed in de film. Ik hou wel van zijn films. De film krijgt van mij een 8 op10".

 

Gino komt graag naar de Siniscoop in Sint-Niklaas. "Sommige films zijn specialer om op een groot scherm en met speciale effecten te bekijken in de bioscoop".


Jari Bussens en Klaudia Walloch uit Sint-Niklaas waren zeer enthousiast over de film. "Het is geen goedkope, commerciële film, maar een aangrijpende film met een goed verhaal vol spanning", aldus Jari.

 

"Ik ben een fan van Nicolas Cage. Vaak zie je hem in actiefilms spelen, maar ook deze rol lag hem ook heel goed. Hij heeft zijn rol als rechercheur Jack Halcombe zeer professioneel gespeeld", vertelde Klaudia ons.

 

Het moment in de film dat Jari het meeste is bijgebleven waren de foto's van de slachtoffers op het einde van de film. Voor Klaudia was dat de ontvoering van Cindy. De film krijgt dan ook een welverdiende 9 op 10 van hen.

 

Beiden komen graag naar de Siniscoop. "Want de nieuwste films zien op een groot scherm vinden we zoveel leuker".


Filip Van Barel uit Weert ziet graag thrillers. 'The Frozen Ground' was dus een perfecte film voor hem. 

"Ik vind de film goed, met goede vertolkingen van de acteurs en vooral van Nicolas Cage. De film krijgt van mij een 8,5 op 10".


Angela Camacho en Kevin Hofmans uit Buggenhout vonden de film supergoed. 

 

"Ik heb een goed Nicolas Cage gezien. Zijn rol in deze film sluit goed aan bij zijn andere karakters in zijn voorgaande bioscoopfilms", aldus Kevin.

 

Voor Angela was het meest pakkend moment van de film het einde wanneer de foto's van de slachtoffers vertoond werden. Ook Kevin vond de onthulling het moment wat hem het meeste aangreep.

 

Zowel Angela als Kevin gaven de film een 8 op 10 en keerden tevreden huiswaarts.