Gezien: The Wolverine in Siniscoop Sint-Niklaas


Na zijn avonturen in X-Men: The Last Stand leeft Logan alias Wolverine in de wildernis, zonder enig doel voor ogen. Hij komt in contact met de mysterieuze roodharige Japanse Yukio, een mutant die in naam van de Japanse Yashida contact legt met Logan.

 

Ze vraagt hem haar te vergezellen naar Japan, zodat Yashida Logan kan bedanken voor het redden van zijn leven tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De doodzieke Yashida biedt aan Wolverine zijn sterfelijkheid te ruilen voor deze laatste zijn onsterfelijkheid en zelfhelende vermogen.

 

Dit is de start van een avontuur voor Logan. Al snel zit hij middenin een Japanse familievete en wordt hij achterna gezeten door de Japanse maffia.. 

Regie: James Mangold

Cast: Hugh Jackman, Brian Tee, Will Yun Lee en Famke Janssen

Genre: Actie

 

'The Wolverine', elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas om 14.30u en om 20.00u in 2D. Om 17.00u en 22.30u in 3D.

 

Meer info en tickets via www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Didier Stroobandt uit Belsele was na de vertoning van 'The Wolverine' opgetogen. "Een goede film, hij is anders dan de andere X-Men films, maar daarom niet minder goed."

 

"Ik zou de film zeker aanraden aan iedereen. Het is een spannende film en geeft een ander beeld over Wolverine. Van mij krijgt de actiefilm een 7,5 op 10", aldus Didier.


Tanguy Boutchon uit Waasmunster vond 'The Wolverine' een goede film.

 

"Hugh Jackman speelt de rol als The Wolverine overtuigend en zeer goed. De makers van de film hadden niemand beter kunnen vinden voor de hoofdrol", aldus Tanguy, die alle voorgaande X-Men films gezien heeft.

 

Het moment dat Tanguy is bijgebleven is wanneer The Wolverine alle pijlen in zijn rug heeft. De actiefilm krijgt van Tanguy Boutchon de perfecte score van 10 op 10.


 

Gino Van Nauw uit Beveren vond 'The Wolverine' een leuke film als vervolg op de X-Men films. De film krijgt van hem een 7,5 op 10.

 

Gino komt regelmatig met zijn echtgenote naar de Siniscoop. Ze hebben o.a. 'Argo' en 'Star Trek XII Intro Darkness' in de Siniscoop te Sint-Niklaas gezien.


Ook Michelle De Coen uit Kruibeke was zeer tevreden over de film. "The Wolverine is een heel goede film, vol met spanning en humor. Met een uitstekende Hugh Jackman in de hoofdrol".

 

Michelle is een fan en heeft alle voorgaande X-Men films gezien. Hét moment van de film was voor haar de scène wanneer Mariko een einde maakt aan het leven van haar grootvader.

 

"The Wolverine krijgt van mij een 8,5 op 10", aldus Michelle.


Quinten Van Cleemput uit Hamme kwam met zijn papa naar de Siniscoop om er 'The Wolverine' te bekijken. De jongeman vond het een heel goede film. 

 

Op de vraag wat voor hem het beste moment van de film was antwoordde Quinten: "Voor mij was de hele film goed, vooral het laatste deel was zeer spannend en spectaculair. 'The Wolverine' is een aanrader en ik geef hem een welverdiende 8 op 10!", aldus Quinten.

 

Na de vertoning poseerde hij graag met zijn papa voor onze fotograaf.


In zaal 5 van de Siniscoop troffen we ook Nina Van der Auwera uit Sombeke aan. 

 

Haar reactie op de film: "'The Wolverine' was OK, maar wel een film met veel Amerikaans spek. Hugh Jackman vertaalt de Wolverine zoals in de comics. Perfect dus!"


Guy Bellon uit Beveren is een Marvel-fan en omschreef de film in drie woorden: Verrassend, Donker en Humor.

 

Hij zou zeker de film aan zijn vrienden willen aanraden. "Zij zijn ook Marvel-fans en zullen de film zeker smaken. Ik vond de film goed en geef 'The Wolverine' dan ook graag een 8 op 10", vertelde Guy ons.

 

Guy komt graag naar de Siniscoop. Zo heeft hij er o.a. 'Iron Man' gezien, niet toevallig ook een superheld uit de comics van Marvel Comics.