Good Morning! - Food Bandits 


In Good morning! delen Suus en Johann, de gezichten achter de succesvolle blog Food Bandits, de lekkerste ontbijtrecepten en fijnste ochtendrituelen. Voor hen is het ontbijt elke dag weer een feestje.

 

In Good Morning! laten ze zien hoe ook jij op gezonde en simpele wijze de dag begint. Het boek staat vol met prachtige foto’s, nuttige tips om je ochtend ontspannen te starten en de beste muziek voor een fijne zondagmorgen. Van een geen-tijd-ontbijt, gezondontbijt, verwenontbijt tot lazy sunday- ontbijt, dit boek biedt je de keuze uit tientallen recepten.

Ook leveren bekende instagrammers en foodbloggers zoals On a Hazy Morning, 70 % Steph en April and May een gastbijdrage waarbij ze hun favoriete ontbijtrecepten delen.

 

Laat je inspireren en leer combineren, tover je ochtendritueel om tot een feestje! Samenstelling, styling en fotografie is in handen van Suus en Johann van FOOD BANDITS. De passie van deze bekende bloggers is goed, gezond en eenvoudig koken. Het ontbijt is hun favoriete maaltijd. http://www.foodbandits.nl/ Good Morning! 

 

FOOD BANDITS – ISBN 978 94 0160 490 1 – € 19,95 - Xander Uitgevers