Kidsday in Siniscoop Sint-Niklaas met avant-première van 'Pim & Pom - Het grote avontuur'


Zondag 6 april werden alle jongens en meisjes opnieuw in de watten gelegd in Siniscoop tijdens de Kids Day.

 

De aanwezigen konden kiezen uit een groot aanbod animatiefilms zoals Rio 2, K3:Dierenhotel, Tinkerbell en de piraten, The Lego Movie en natuurlijk de avant-première van de allernieuwste film 'Pim & Pom - Het grote avontuur'.

 

Maar vooraleer alle filmfans zich naar de zaal begaven konden de kleinsten springen op het springkasteel of zich laten omvormen tot hun favoriete personage bij de kindergrime.

 

Ook was Clown Doubie aanwezig die iedereen deed lachen en met een ballon een prachtige hartje, zwaard of bromfiets maakte.


Naar wekelijkse gewoonte krijgen de eerste 120 bezoekers op zondag gratis een croissant of chocoladekoek met koffie of fruitsap.

 

Een smakelijk initiatief van Siniscoop! De Kids Day werd weerom een geslaagd feestje om de zondag van de kinderen én mama en papa mee te starten.

 

Pim & Pom - Het grote avontuur

De twee katten Pim en Pom worden ontvoerd door de stoute nichtjes van de vrouw. Zij willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis. Lukt het de poezen te ontsnappen aan de snode plannen van de nichtjes?

In hun poging thuis te komen maken Pim & Pom nieuwe vrienden en beleven ze spannende avonturen. Ook de vriendschap van Pim en Pom wordt op de proef gesteld.

 

Pim & Pom De Film is een oorspronkelijk scenario voor de animatiefilm gebaseerd op de illustraties van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys.

 

Regie: Gioia Smid

Met de stemmen van o.a. Evelien Bosmans, Georgina Verbaan - Tjitske Reidinga - Peter Paul Muller - Plien van Bennekom - Bianca Krijgsman

Genre: Animatiefilm

Duur: 70 minuten

 


De mening van de kijker(tjes):

Jessica Van Steerteghem uit Temse vond 'Pim & Pom' een heel leuke film voor de kleintjes.

 

"Het was een leuke, grappige en muzikale film", was haar reactie na afloop.

 

"Mijn favoriete personages uit de film zijn uiteraard Pim en Pom, omdat ze twee dikke vriendjes zijn. Ik zou de film zeker willen aanraden voor de kleintjes.

 

Het verhaal steunt aan bij de leefwereld van de kinderen. Het gaat over o.a. verloren lopen en iemand moeten missen."

 

Jessica heeft het meeste moeten lachen met de scène waarin de ijsjesman twee keer een ijsje op zijn hoofd kreeg. Ze geeft de film 'Pim & Pom - Het grote avontuur' 8 op 10.


Lotte Delporte uit Dendermonde vond 'Pim & Pom - Het grote avontuur' een heel fijne film.

 

"Het was een hele vrolijke, lieve en mooi film", aldus Lotte die met haar mama naar de film kwam.

 

"Ik zou de film zeker aanraden aan mijn vriendjes. Gewoonweg omdat ikzelf genoten heb van de film. Mijn favoriete personages zijn Pim en Pom.

 

Ik heb het hardst moeten lachen wanneer de verhuisdozen op Treesje en Sjaantje vielen. Van mij krijgt 'Pim & Pom - Het grote avontuur' 10 op 10!", aldus een enthousiaste Lotte.


Ook Minne Van Aken uit Stekene vond 'Pim & Pom - Het grote avontuur' een goede film.

 

"Een heel erg mooie en fijne kinderfilm", was haar reactie.

 

"Het is een aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn favoriete personages zijn uiteraard Pim en Pom. Ik geef deze film graag 9 op 10."


C. Van daele uit Sint-Niklaas vond de film gewoon super!

 

"Een lekker ontspannende film met mooie liedjes en prachtige tekeningen", was haar reactie na afloop van de animatiefilm.

 

"Mijn favoriete personages zijn Trees en Sjaantje, twee heerlijke, stoute meisjes. Ik heb met hun deugnieterij het meest moeten lachen. 

 

Ik geef 'Pim & Pom - Het grote avontuur'  9 op 10!"


Fotospecial: Avant-première van Pim & Pom tijdens de Kids Day in Siniscoop Sint-Niklaas