KidsDay in Siniscoop met de avant première van Paddington


Zondag 30 november stond er opnieuw een KidsDay op het programma van Siniscoop. Deze keer werd in avant-première de film 'Paddington' vertoond. 

 

Iedereen kent Beertje Paddington wel. De boeken van Beertje Paddington zijn in dertig talen vertaald en daar zijn meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Nu is er een film in de bioscoop te zien met in de Vlaamse versie de stem van Bent Van Looy als Paddington.

 

Tijdens de KidsDay was ook deze keer Clown Doubie aanwezig die iedereen aan het lachen bracht en met een ballon een prachtige hartje, zwaard of bromfiets maakte. Ook konden de kinderen zich amuseren op het springkasteel en konden ze op de foto dankzij onze fotograaf.


Naar wekelijkse gewoonte krijgen de eerste 120 bezoekers op zondag gratis een croissant of chocoladekoek met koffie of fruitsap.

Een smakelijk initiatief van Siniscoop!

 

De Kids Day werd weerom een geslaagd feestje om de zondag van de kinderen én mama en papa mee te starten.

Padddington: Het verhaal

 

Een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen waar hij op zoek gaat naar een woning. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich er van had voorgesteld.

 

Maar dan ontmoet hij de vriendelijke familie Brown, die het label om zijn nek lezen ('Pas alsjeblieft op deze beer, dankjewel') en hem een tijdelijk onderkomen aanbieden.

 

'Paddington', vanaf 3 december in Siniscoop.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Bekijk onze fotoreportage op: