KidsDay in Siniscoop met 'BIG HERO 6' op het programma

Zondag 15 februari werden alle jongens en meisjes opnieuw in de watten gelegd in Siniscoop tijdens de maandelijkse KidsDay.

 

Deze editie stond helemaal in het teken van superheld BAYMAX uit de nieuwe prent BIG HERO 6 !

 

Maar vooraleer alle filmfans zich naar de zaal begaven konden de kleinsten springen op het springkasteel of konden ze op foto gaan met Baymax.

 

Ook was Clown Doubie aanwezig die iedereen deed lachen en met een ballon een prachtige hartje, zwaard of bromfiets maakte.


Naar wekelijkse gewoonte krijgen de eerste 120 bezoekers op zondag gratis een croissant of chocoladekoek met koffie of fruitsap.

 

Een smakelijk initiatief van Siniscoop! De Kids Day werd weerom een geslaagd feestje om de zondag van de kinderen én mama en papa mee te starten.

De film

Big Hero 6' is een komisch avontuur boordevol actie, humor en emotie die zo kenmerkend is voor Walt Disney Animation Studios.


Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje -de robot Baymax- en zijn vrienden transformeren tot een groep hightech-helden. Geïnspireerd door de Marvel comics met dezelfde naam.

Regie: Don Hall

Cast: Josh Hutcherson, Freddie Highmore, Samuel L. Jackson, Jamie Chung, T.J. Miller, Maya Rudolph

Genre: Animatiefilm

Duur: 85 minuten


'Big Hero 6', elke dag in Siniscoop in de Vlaamse versie in 2D en 3D en de originele versie in 2D

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Bekijk alle foto's op www.facebook.com/Boekenkast