Kim Clijsters stelt haar boek ‘Kim Clijsters - Eerste en officiële carrièreoverzicht' voor in Antwerpen


Woensdag 12 december vierde tennisster Kim Clijsters haar afscheid in het Sportpaleis te Antwerpen. Die dag werd ook haar boek ‘Kim Clijsters - Eerste en officiële carrièreoverzicht’ voorgesteld.

Het boek is een prachtexemplaar, geschreven door tennisjournalist Filip Dewulf en Wilfried de Jong, waarin een volledig overzicht gegeven wordt van ‘s lands sympathiekste tennisster.

Voor dit boek koos Kim zelf de dertig belangrijkste momenten uit haar carrière: van haar eerste stapjes bij de jeugd over haar finale op Roland Garros, haar eerste grandslamtitel op de US Open en haar succesvolle comeback tot haar laatste bal in New York in 2012.
Al deze kantelmomenten, opgetekend door tennisjournalist Filip Dewulf en voorzien van commentaar door Kim zelf, worden rijkelijk geïllustreerd met prachtige, vaak nooit eerder gepubliceerde foto’s.

‘Kim Clijsters - Eerste en officiële carrièreoverzicht’ bevat quotes van internationale toppers zoals Roger Federer, Andy Murray, Mats Wilander, Andy Roddick, John McEnroe, Serena Williams, Maria Sharapova, Steffi Graf, Victoria Azarenka, Martina Navratilova e.a. en een interview met Kim door de Nederlandse sportjournalist Wilfried de Jong.

Het boek ‘Kim Clijsters - Eerste en officiële carrièreoverzicht’ is een uniek boek , het is een buitenkans voor iedereen die de sportvrouw én de persoon Kim Clijsters ook na haar actief sportleven wil blijven koesteren.

 

ISBN 978 94 9137 632 0 - Hardcover - 240 blz. - Prijs: € 39,50 - Uitgeverij: Kannibaal

 Klik hier voor meer info

Van dit boek bestaat ook in een luxe-versie. Een enige geautoriseerde, exclusieve en beperkte uitgave over Kim Clijsters. Slechts 250 Nederlandse en 150 Engelse exemplaren zijn er van beschikbaar en er komen geen herdrukken.

Elke box werd genummerd en gesigneerd door Kim Clijsters en bevat tien unieke flesjes met gecertificeerde souvenirs van op de plaatsen waar Clijsters tennisgeschiedenis heeft geschreven: aarde van haar allereerste tennisterrein in Bree, gras van Wimbledon, hardcourt van de Australian Open, gravel van Roland Garros, een synthetische diamant (Diamond Games Antwerpen), een stukje van het shirt waarmee ze haar allerlaatste wedstrijd op de US Open heeft gespeeld in 2012, snaren van een van haar rackets, gesigneerde stukjes tennisbal, fragmenten van haar bladgouden trofee op de Diamond Games Antwerpen in 2004...

De Luxe-Editiebox kost € 995,00 

Klik hier voor meer info 


Klik op een foto om te vergroten