Ladies Night in Siniscoop met de film 'Walking on Sunshine' op het programma


Terwijl manlief naar België-Algerije keek op de televisie hadden de vrouwen een afspraak in Siniscoop voor de maandelijkse Ladies Night.

 

Deze maand stond de romantische muzikale film 'Walking on Sunshine' op het programma. Een leuke, aanstekelige zomerfilm met 

Hannah Arterton, Giulio Berruti, Katy Brand, Andrea Coppola en Giulio Corso in de hoofdrollen.

Maar Ladies Night bij Siniscoop is meer dan film alleen. De Ladies Night staat garant voor pure verwennerij voor alle ladies, dankzij de sponsors.

 

In de wandelgang kan je snuisteren aan de kraampjes, een heuse modeshow beleven, een kans wagen voor het winnen van een van de talrijke prijzen en genieten van een ijsje aangeboden door crèmerie Foubert.

 

En vooraleer de dames zich naar de zaal begaven konden ze hun gegevens invullen op een kaartje en met wat geluk de gelukkige winnares worden van een prijs geschonken door de sponsors.


Anja (r) met haar twee zussen
Anja (r) met haar twee zussen
Anja De Munck uit Stekene komt maandelijks naar de Ladies Night. Deze keer was ze met haar zussen naar Siniscoop afgezakt.
 
'Vroeger kwam ik wekelijks naar de film. Maar door ouder te worden en kinderen te krijgen is het minder. Nu kom ik maandelijks naar de Ladies Night.
 
Het concept is leuk. Vooraf kan je genieten van een ijsje en de kraampjes en na de film nog een hapje en een drankje én een leuke goodiebag.
 
Ik heb al twee keer een prijs gewonnen in de zaal: een beauty case van Mylène en een voor en na", aldus Anja.
 

"De Samba Nights die Siniscoop organiseert als alternatief voor de voetbal op 22 en 26 juni zijn zeker tof. Zeker voor vrouwen die niet naar de voetbal kijken", vertelde Anja.


Voor aanvang van de film troffen we Rita Verlackt uit Sint-Niklaas aan in de wandelgang.
 
"Ik heb door een vriendin de Ladies Night leren kennen. Ik heb de smaak te pakken want de laatste drie maanden ben ik vaste bezoeker van de Ladies Night", vertelde Rita ons.

'Ik kom naar de Ladies Night omdat het gewoon gezellig is om een avondje uit te zijn met vriendinnen.  Siniscoop brengt altijd leuke, ontspannende films.

 

De Ladies Night is een leuk concept. Een prijs in de zaal heb ik nog niet gewonnen. Misschien ben ik vanavond bij de gelukkigen", aldus Rita uit Sint-Niklaas.


De film

 

Na een wervelende romance gaat Maddie trouwen met de knappe Italiaanse Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit op haar romantisch huwelijk in Italië. Maddie weet echter niet dat Raf het ex-liefje is van Taylor en dat hij nog steeds haar grote liefde is.

Maar dat is nog maar het begin van de tegenslagen op hun weg naar geluk.

 

'Walking on Sunshine' brengt bruisende popklassiekers uit de jaren 80 opnieuw tot leven : Don't You Want Me, Baby (Human League), Holiday (Madonna), Girls Just Wanna Have Fun (Cyndi Lauper) en Wake Me Up Before You Go-Go (Wham!) zijn nog maar het topje van deze heerlijke musical ijsberg.

Regie: Dania Pasquini

Cast: Greg Wise, Joelle Koissi, Annabel Scholey, Hannah Arterton, Leona Lewis, Susan Fordham, Katy Brand

Genre: Romantiek, musical

Duur: 97 minuten


Fotospecial: Ladies Night in Siniscoop op 17 juni 2014