Ladies Night in de Siniscoop te Sint-Niklaas met de avant-première van 'Girl Most Likely'

+++++Dames laten zich graag verwennen in bioscoop+++++


Hoewel veel mensen op reis zijn vertrokken en het buiten zomers warm was, waren er toch een honderdtal dames opgedaagd voor de maandelijkse Ladies Night in de Siniscoop te Sint Niklaas.
 
De Ladies Night staat garant voor pure verwennerij voor alle ladies, dankzij de sponsors. In de wandelgang kan je snuisteren aan de kraampjes en genieten van een ijsje aangeboden door crèmerie Foubert.
Na het bezoek aan de diverse kraampjes begaven we ons naar de zaal, maar eerst nog een kaartje invullen om een prijs te winnen.
 
In de zaal heerste er, ondanks het feit dat het een warme zomeravond was, een perfecte temperatuur. De nieuwe airco levert uitstekend werk!
 
Vooraleer de film van start ging werden de prijzen verloot waaronder cadeaubonnen, een make-over, juwelen, producten van tupperware, cinematickets en een overnachting.
 
Dan was het tijd om te genieten van de film. deze keer stond 'Girl Most Likely' op het programma. De film, die volgende maand in de zalen komt, konden de aanwezige dames reeds in avant-première zien.
 
Na de film kreeg iedereen een goodiebag en kon je nog nakaarten bij een hapje en een drankje.
 

De mening van de dames over de Ladies Night:

Voor de film begon, polsten we even bij enkele dames wat zij speciaal aan de Ladies Night vinden.

 

De vriendinnen Tasja uit Sint-Pauwels en Sofie uit Sint-Niklaas komen voor de vierde keer. "De Ladies Night is leuk en gezellig en je kan gewoon kijken aan de standjes. Het is een moment voor een gezellige babbel tussen vriendinnen", aldus Tasja en Sofie.


Katleen en Ann uit Elversele komen maandelijks naar de Ladies Night.
"De sfeer is leuk én je moet niet werken. En eens een avondje uit zonder de mannen", vertelde Ann.
 
"De Ladies Night is pure verwennerij. De kraampjes, een ijsje, de film, een goodiebag én nog een drankje nadien. Leuk is altijd dat er voor de film prijzen worden verloot. Ikzelf heb eens een make-over gewonnen", aldus Katleen.
Haar vriendin Ann had vorige maand een cadeaubon gewonnen.
 

 

 

 

Voor Claudia en Katharina is het de eerste keer dat ze naar de Ladies Night komen. "We hadden iets meer kraampjes verwacht, maar de ijsjes zijn in ieder geval lekker."


Voor Christy is het de eerste keer dat ze naar een Ladies Night komt met vriendinnen Tanja en Veronique.
 
De vriendinnen Christy en Tanja zijn vroeger collega's geweest. "De Ladies Night is leuk en een reden om nog eens buiten te komen", vertelde Christy ons.
 
Beide vriendinnen wachtten op Veronique die juist haar nagels had laten verzorgen aan de stand van Mylène.
 
'Ik had juist een Mylène-avond achter de rug en daar was één nagel gelakt. Nu was het een ideaal moment om alle nagels te laten doen' , aldus Veronique.

'Girl Most Likely', de mening van de kijker:


Rita Claus uit Sint-Gillis-Waas vond de film om te lachen, maar niet echt een 'waw-film'.
 
Cindy Suy uit Hamme 'Het was geen slechte film maar ook geen topper. De leukste scene was in die dancing dat ze gedronken had'
 
'Ik heb The Heat gezien en die was veel beter', aldus Sandra Ketels uit Elversele. Sandra was de gelukkige winnaar van een juweel.
 
Voor Cindy Van Houte was het de eerste keer dat ze naar de Ladies Night kwam. "Het is zeker voor herhaling vatbaar. Een ontspannende film".
 

Renee Jacobs uit Lokeren heeft veel moeten lachen. "De film was onvoorspelbaar en met een mooie jongen als acteur kan het niet stuk. Het is een echte meisjesfilm", zei Renee.
Van Renee krijgt de film 7/10.
 
'Ik had de trailer bekeken en wist niet goed wat ik kon verwachten. In het begin een beetje saai, maar het was een goede film. Ik zou hem aanraden om te gaan kijken. Maar de film is niet de hoofdzaak vandaag, de sfeer is belangrijker'. aldus Laurence Dubourg uit Sinaai.
De film kreeg van haar een 7/10.
 
Kessewa Abosd-Appeabu uit Lokeren vond het een wijze film. In het begin een wirwar, maar het was grappig. De film was ça va en krijgt van haar een 7/10.
 
Lisa uit Lokeren geeft de film ook 7 op 10. "De film was een beetje traag in het begin maar na een tijdje heb ik goed gelachen. Er zijn betere films, maar ik kom vooral voor de sfeer naar de Ladies Night."

Klik op een foto om te vergroten