Ladies Night met de avant-première van de Vlaamse film 'Plan Bart' in Siniscoop


Roel Mondelaers
Roel Mondelaers

Dinsdag 16 september stond er opnieuw een Ladies Night op het programma van Siniscoop in Sint-Niklaas. Na twee maanden zomervakantie werden opnieuw alle dames in de watten gelegd door het Siniscoop-team met de maandelijkse Ladies Night.

 

Deze keer werd de Vlaamse film 'Plan Bart' in avant-première vertoond. Speciaal voor de Ladies Night was regisseur Roel Mondelaers aanwezig.

 

Ladies Night is meer dan film alleen. Ladies Night bij Siniscoop staat garant voor pure verwennerij voor alle dames, dankzij de sponsors. In de wandelgang kan je snuisteren aan de kraampjes en genieten van een ijsje aangeboden door crèmerie Foubert. Ook zijn er elke maand leuke, waardevolle prijzen te winnen.

 

Na afloop kan iedereen nakaarten over de film met een hapje en een drankje. En bij het verlaten krijgt elke aanwezige dame nog een goodiebag mee naar huis!


Enkele reacties over de Ladies Night:

Dana is samen met haar vriendin Maaike afgezakt naar Siniscoop voor de Ladies Night.

 

"De Ladies Night is een leuk gebeuren en goed voor de meisjes. Ik heb de Ladies Night leren kennen door het internaat en als het een leuke film is, kom ik gaar naar Siniscoop. Dit is nu mijn vijfde keer dat ik aanwezig ben tijdens de Ladies Night", aldus Dana.


Rita uit Sint-Niklaas is een regelmatige bezoeker van de Ladies Night.

 

Bij de vorige Ladies Night in juni met de film 'Walk on Sunshine' had ze een leuke prijs gewonnen: een voor en na. Dus Rita mocht gratis naar de kapper en haar laten schminken. En ze was zeer tevreden met het resultaat van de kapper.

 

"Ladies Night is altijd leuk en ontspannend. Ik kom gewoonlijk samen met vijf vriendinnen. Een ijsje eten, een glasje wijn drinken en een leuke film zien en de avond is om.

 

Soms komt de cast en dat is ook heel leuk. Je ziet de acteurs dan in het echt en je kan ermee op de foto. Dat is altijd mooi meegenomen"n vertelde Rita.


De film

Sarah is 34 en wil een kind. Alex, haar grote liefde, wil alles... behalve een kind. En Sarah’s ex, de eeuwige vrijgezel Bart, heeft geld nodig voor het WK luchtigitaar in Osaka.

 

Dus zet Sarah Alex aan de kant en overtuigt ze Bart om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze plannen zeven keer met elkaar naar bed gaan, en spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien...

 

Regie: Roel Mondelaers

Cast: Wine Dierickx, Wouter Hendrickx, Jeroen Perceval, Eva Van Der Gucht, Mourade Zeguendi

Genre: Komedie, romantiek

 

'Plan Bart', vanaf woensdag 17 september elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Fotospecial: Ladies Night op 16 september met de avant-première van 'Plan Bart'