Men's Night met AP The Expendables 3 in Siniscoop in Sint-Niklaas


Vrijdag 15 augustus werd er een heuse Men’s Night georganiseerd in Siniscoop in Sint-Niklaas.

For men only, werd er in avant-première de langverwachte Expendables: ‘The Expendables 3’  vertoond.

 

En de mannen waren massaal op post. Zaal 4 van Siniscoop was bijna volledig uitverkocht voor een gezellig avondje film zonder de vrouwen…

 

Alvorens de film startte, kon iedereen op de foto met drie lieftallige dames en werden er prijzen verloot onder de aanwezige mannen.


Na de fantastische actiefilm ‘The Expendables 3’ met Stallone, Banderas, Schwarzenegger, Snipes, Gibson, Ford en vele anderen waren de mannen het unaniem eens met elkaar: Men’s Night was een succes en moet in de toekomst zeker nog geprogrammeerd worden!

 

De film

Barney, Christmas en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks, die jaren geleden samen met Barney The Expendables oprichtte.

 

Stonebanks werd vervolgens een meedogenloze wapenhandelaar en iemand die Barney gedwongen was om te vermoorden. Stonebanks, die de dood ooit al eens in de ogen gezien heeft, heeft nu als missie om The Expendables uit te schakelen, maar Barney heeft andere plannen. 

Barney beslist dat hij oud bloed met nieuw bloed moet mengen en komt opdraven met een nieuw tijdperk van Expendables teamleden. Hij gaat op zoek naar personen die jonger en sneller zijn.

 

De laatste missie wordt een botsing van de klassieke old-school stijl versus hightech expertise in de meeste persoonlijke strijd van The Expendables aller tijden.

Cast: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jackie Chan, Jet Li, Dolph Lundgren, Wesley Snipes

Genre: Actie, komedie

 

'The Expendables 3', vanaf 20 augustus elke dag in Siniscoop.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Men's Night in Siniscoop: De foto's