Recensie: De troetel van de Knuffelkoningin - Kristien Aertssen


De Knuffelkoningin speelt en stoeit dolgraag met haar drie kinderen, ze is voor hen de liefste mama van de hele wereld. De Knuffelkoningin is echt een ideale mama, ze is altijd goed gezind en weet altijd een oplossing voor elk probleem. Wanneer ze moe is doet ze steeds een dutje met haar troetel, een kussen dat haar mama nog gemaakt heeft voor haar.

 

Het is bedtijd en de drie kinderen zijn helemaal nog niet moe. Ze houden een kussengevecht en maken alle kussens stuk, zelfs de troetel van de koningin.

 

De Knuffelkoningin is verdrietig. Ze knuffelt en kust niet meer. Ze is ontroostbaar en wil zelfs niet meer eten of drinken. Hoe kunnen de kinderen mama opnieuw vrolijk maken?

 

‘De Troetel van de Knuffelkoningin’ is een mooi voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar. De tekst en de illustraties zijn van Kristien Aertssen. Het is het tweede boek over de populaire Knuffelkoningin.

 

Kristien schreef met ‘De Troetel van de Knuffelkoningin’  een verhaal over vriendschap, liefde en verdriet. De mooie tekeningen in het boek maken het verhaal duidelijker voor de allerkleinsten.


ISBN: 9789058389756 - Hardcover - 32 blz. - Vanaf 3 jaar - Prijs: € 14,50 - Uitgeverij: De Eenhoorn