Recensie: Geboortecadeautjes - Nadia van Zanten-Witbooi en Tatiana Ozimáková 


Nadia van Zanten-Witbooi en Tatiana Ozimáková hebben na ‘Kerst in Huis’ met ‘Geboortecadeautjes’  hun tweede boek uitgebracht.


Met dit boek kan je dankzij de eenvoudige beschrijving, de handige tips en prachtige foto’s zelf een passend geschenk naaien, borduren of haken voor de pasgeboren baby.


Nadia en Tatiana hebben 22 originele cadeautjes in hun nieuwste boek verzameld. Zo kan je o.a. zelf een gehaakt konijntje, een fleecedekentje of sokjes met gehaakte bloemetjes maken.


In ‘Geboortecadeautjes’ staan zowel eenvoudige projecten voor beginners als iets moeilijkere projecten voor gevorderden. Bij elk cadeautjes staat er een gedetailleerde uitleg, de benodigdheden, tips en foto’s bij, zodat het eenvoudig is om je zelfgemaakt geschenkje te maken.Wat ik in het boek heel leuk vind, zijn de zelfgemaakte persoonlijke cadeautjes met de naam van de baby op. Wat denk je van een gehaakte naamslinger, en geboortekrans of canvasdoekjes met de naam van de pasgeborene op?


Nadia van Zanten-Witbooi en Tatiana Ozimáková zijn samen het duo Zusjes. Ze staan op markten en braderieën met hun ontwerpen en geven workshops over het zelf maken van hun vrolijke creaties. ‘Geboortecadeautjes’ is een leuk boekje om te krijgen of te geven. 


9789462500082 - Paperback - 64 blz. - Prijs: € 14,95 - Uitgeverij: Forte Creatief