Recensie: Natasja 22 - De Blauwe Sperwer - Walthéry & Sirius


Goed nieuws voor de fans: Natasja, de blonde, knappe en intelligente luchtvaartstewardess, is terug!

 

Het 22ste stripalbum ‘De Blauwe Sperwer’ begint op 24 december in Newark, de luchthaven nabij New York. Natasja neemt samen met Walter een taxi naar het hotel. Op de kamer aangekomen leest Natasja een dagboek van haar oma. Daarin staat het verhaal van grootmoeder, die toen even knap was als Natasja, dat ze samen met de grootvader van Walter en de kleine Aïsha beleefde.

 

De drie varen met hun zeiljacht in de Stille Oceaan. Natasja duikt er naar het wrak van de ‘Maid of Arden’, een schip dat nog niet lang op de bodem van de zee ligt. Natasja treft er een neergestoken man aan met een oorbel in zijn hand.

 

Walter is er niet gerust in en ze varen verder. Het zeiljacht brengt hen naar het eiland Tutuepuri waar ze in aanraking komen met piraat Blackmoon, een echte bandiet en moordenaar. Natasja ontdekt al snel dat de gevonden oorbel toebehoort aan de piraat...

 

‘De Blauwe Sperwer’ bevat een postuum scenario van Sirius. Het verhaal speelt zich niet in de lucht, maar op zee af en is door François Walthéry prachtig in beeld gebracht. Een album waarmee de vele fans zeker plezier aan zullen hebben!


ISBN : 9789031433131 - Softcover - 48 blz. - Prijs: € 6,95 - Uitgeverij: Dupuis