Recensie: Ski Resort - Linda van Rijn


De 29-jarige Nienke Draaijer heeft geen geluk, ze is haar baan kwijtgeraakt en in de liefde zit het haar ook niet mee. Nienke heeft haar relatie na vier jaar gebroken en heeft noodgedwongen haar huis moeten verkopen.

 

Tot ze totaal onverwacht een van de winnaars van een like & winactie is en een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk wint. Ze kan haar geluk niet op en vertrekt samen met de andere prijswinnaars naar het ski resort Bad Kleinkirchheim.

 

Nienke kan het uitstekend vinden met haar reisgezellen, vooral met Roger, een getrouwde man, en met Jonathan, de knappe en mysterieuze reisleider.

Na een fantastische dag skiën bezoekt de groep het thermenbad en beleven ze samen een gezellige avond. Maar alle gezelligheid is voorbij als een van de schoonmakers van de thermen het levenloze lichaam van een jonge vrouw aantreft in het bubbelbad. Het slachtoffer blijkt een van de groepsleden te zijn….

 

Met ‘Ski Resort’ heeft Linda van Rijn opnieuw een spannende thriller geschreven. Na o.a ‘Off Piste’ en ‘Winter Chalet’ speelt ook dit verhaal zich af in Oostenrijk. Deze literaire thriller is spannend van begin tot einde, een aanrader!

 

Dankzij het boek kan je een volledig verzorgde skivakantie te winnen in Bad Kleinkirchheim of  één van de 10 boekenpakketten van Uitgeverij Marmer.

 

ISBN: 9789460682186 - Paperback - 211 blz. - Prijs: € 15,00 - Uitgeverij: Marmer