Recensie: The Hobbit - The Battle of the Five Armies: Filmboek & Fotogids


Op tien december komt het langverwachte derde deel van de filmtrilogie The Hobbit in de bioscoopzalen.


Bij uitgeverij Boekerij is de Nederlandse versie van het filmboek ‘The Hobbit:The Battle of the Five Armies’ van Brian Sibley verschenen.


Dit derde officiële filmboek geeft de lezer een beeld over het maken van deze fantastische film met honderden foto’s van de acteurs, locaties, sets, wezens en kostuums.


Naast de unieke foto’s staan er in het boek verschillende interviews. Zo vertellen o.a. regisseur Peter Jackson en acteurs Ian McKellen, Christopher Lee, Cate Blanchett, Billy Connolly en Richard Armitage hun belevenissen over de film.


‘The Hobbit:The Battle of the Five Armies’ - Filmboek’ is een uniek boek, een 168 bladzijden tellend boek dat een kijkje neemt achter de schermen van een van de beste trilogies uit de filmgeschiedenis. Een must-have voor de fans!


ISBN: 9789022570791 - Paperback - 168 blz. - Prijs: € 19,95 - Uitgeverij: Boekerij


Naast het filmboek is er de fotogids van ‘The Hobbit: The Battle of the Five Armies ‘ verschenen.


Een fotoboek waarin men aan de hand van prachtige foto’s het verhaal van het derde deel van de trilogie van The Hobbit (opnieuw) kan beleven.


Het verhaal

Voor Bilbo Balings en zijn gezelschap komt het einde van hun quueste in zicht. Ze staan op het punt om het koninkrijk Erebor te heroveren en de boosaardige draak Smaug te verslaan..


Dankzij de foto’s in deze fotogids kan de (jonge) lezer telkens opnieuw het spannende verhaal beleven. Kruip lekker op de bank en beleef het verhaal van de film telkens weer met deze fotogids waarin filmstills, aangevuld met eenvoudige tekst, keer op keer een feest van herkenning zullen zijn.


Een ideaal geschenk met de komende feestdagen in het vooruitzicht!


ISBN: 9789022570807 - Paperback - Prijs: € 9,95 - Uitgeverij: Boekerij