Recensie: Villa Toscane - Linda van Rijn


Wanneer Carlo Marino volkomen onverwacht te horen krijgt dat hij ontslagen wordt als pensioenadviseur bij de bank, trekt hij samen met zijn vrouw Heleen en de kinderen naar Italië. Daar zal het koppel een agriturismo beginnen.

 

Carlo, die Italiaanse roots heeft, heeft nog veel familie wonen in Italië en voelt zich verbonden met het land, ook al heeft hij er nooit voorheen gewoond.

Het koppel verkoopt hun huis en trekken het grote avontuur tegemoet. Ook de kinderen Florian en Sophia zien een verhuis naar Toscane wel zitten.

 

De hoeve is oud en is dringend toe aan verbouwingswerken. Carlo neemt de verbouwingswerken op zijn rekening, Heleen probeert de kamers die reeds klaar zijn te verhuren.

 

Wanneer de agriturismo volledig klaar is, ontpoppen Carlo en Heleen zich als de ideale gastheer en gastvrouw. Maar door het vele werk ontstaan er al snel spanningen in hun relatie.

Heleen ontdekt dat er bij Carlo iets is veranderd, hij reageert vreemd en er gebeuren vreemde dingen waar Heleen geen raad mee weet.

 

Wat begon als een droom voor het echtpaar wordt een nachtmerrie. Hun droom valt in scherven uiteen en door gebeurtenissen uit het verleden wordt hun toekomst op het spel gezet..

 

‘Villa Toscane’ is de achtste thriller van de populaire auteur Linda van Rijn. Haar bestsellers ‘Last minute’, ‘Piste alarm’, ‘Blue Curaçao’, ‘Winter Chalet’, ‘Viva Espana’ en ‘Off Piste’ kregen lovende kritieken en verkochten al meer dan 100.000 exemplaren. Daarnaast schreef ze twee mini-thrillers: ‘Vakantievrienden’ en ‘Voetbalvrouwen’

 

‘Villa Toscane’ is opnieuw een boeiende zomerthriller geworden. Een echte vrouwenthriller, spannend en goed geschreven door Linda van Rijn. De auteur weet je als lezer mee te nemen in het verhaal. Een ideaal boek om op vakantie (of thuis in de tuin) te lezen.

Meer dan 200 bladzijden (ont)spanning voor slechts € 15,00.

 

ISBN: 9789460681677 - Paperback - Prijs: € 15,00 - 224 blz. - Uitgeverij: Marmer