Recensie: Zoete Verleiding - Maya Banks


Serena James is een succesvolle zakenvrouw. Sinds vijf jaar leidt ze haar eigen bedrijf 'Fantasy Incorporated'. Met haar bedrijf vervult ze de wensen van elke klant. Dit kan gaan van een prinsessenfeest organiseren tot iemand die graag een chefkok zou willen spelen.

 

 

Elke week gaat Serena met haar vriendin Faith Malone naar het schoonheidsinstituut van Julie Stanford. Terwijl Julie beide vrouwen een massage geeft, praten ze onder elkaar. Dit keer gaat het over de seksuele fantasieën van Serena.

 

Serena slaagt erin om alle wensen van haar klanten te vervullen, maar ze weet niet hoe ze haar eigen seksuele fantasieën moet verwezenlijken. Ze droomt ervan om een seksslavin te zijn. Het zou weliswaar geen permanente situatie moeten zijn, maar het moet lang genoeg duren om het gevoel en alle aspecten te ervaren van haar fantasie. Serena vraagt raad aan Julie en Faith.

 

Faith geeft Serena het telefoonnummer van haar vriend, Damon Roche, een zakenman en eigenaar van seksclub 'The House', een plaats waar mensen even kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid en hun fantasie waarmaken.

 

Damon en Serena hebben een lunchafspraak. Het was tof en Damon was meteen onder de indruk van Serena. maar Serena durfde haarzelf niet bloot te geven. Ze zal Damon een e-mail sturen met de fantasieën van haar klant. Damon wil bemiddelen om de juiste partner voor Serena te vinden.

 

Damon is onder de indruk van Serena en kan sinds hij haar ontmoet heeft haar niet meer uit zijn hoofd zetten.

 

Toen Damon de e-mail las en de naam van de klant zag, was zijn vraag niet langer aan wie hij haar zou toevertrouwen. Wat voor Serena een fantasie is, wil Damon in werkelijkheid. Zelf heeft hij nog geen partner gevonden die dit wil.

 

Maar Damon is nooit een voorstander geweest van een tijdelijke relatie. Toch sluit hij een overeenkomst met Serena dat ze zijn seksslavin zal worden gedurende één maand.  Tijdens die maand beleeft Serena haar stoutste dromen. Damon heeft in Serena de vrouw gevonden die hij altijd al wou. Hij is ervan overtuigd dat Serena voor hem is en alleen voor hem. Hoe gaat dit spel voor Serena en Damon aflopen?

Dit kan je allemaal lezen in het tweede deel van de verleiding-serie met als titel 'Zoete Verleiding' van auteur Maya Banks. De oorspronkelijke titel is 'Sweet persuasion' en naar het Nederlands vertaald door Textcase, Utrecht.

 

Maya Banks is een bestsellerauteur in Amerika en publiceerde meer dan vijftig romantische boeken. Net zoals in het eerste deel 'Zoete Overgave' neemt de auteur je mee naar een andere wereld. Ze dompelt je onder in de wereld van BDSM. Het verhaal gaat over een slavin en haar meester en bevat veel harde en pikante seksscènes. Als je hiermee geen probleem hebt is dit boek zeker iets voor jou!

 

Als je het eerste deel 'Zoete Overgave' niet gelezen hebt, geen probleem. Het is geen vervolgverhaal, al krijgen de personages uit het vorige boek wel een klein rolletje, wat heel leuk is voor de lezer om te weten hoe het hen vergaat.

 

Krijg je niet genoeg van de boeken van Maya Banks? Dan is de Ademloos-triologie iets voor jou. De drie delen 'Geheim verlangen', 'Gevaarlijke Liefde' en 'Vurige Obsessie' vertellen het verhaal over drie beste vrienden die op geheel eigen wijze de harten van vrouwen veroveren. Voor de liefhebbers van Maya Banks een aanrader!

 

ISBN: 9789022569559 - Paperback - 272 blz. - Prijs: € 15,00 - Uitgeverij: Boekerij