Recensie: Zoete Verwachting - Maya Banks


Bij uitgeverij Boekerij verscheen het vierde deel van de verleiding-serie van bestsellerauteur Maya Banks met als titel ‘Zoete Verwachting’. In dit vierde deel draait alles rond Micah Hudson en Angelina.


Micah Hudson is een ex-politieagent uit Miami. Drie jaar geleden is hij na de dood van zijn vrouw en zijn beste vriend David Miami ontvlucht om alles te vergeten. Hij heeft een nieuw leven en een nieuwe vriendenkring opgebouwd in Houston en werkt er als beveiligingsexpert. Maar nog steeds is zijn geest gekweld en neemt hij de schuld van de dood van zijn vrouw en zijn beste vriend op hem.


Micah Hudson is knap en heeft een voorkeur voor BDSM. Regelmatig bezoekt hij The House, een seksclub uitgebaat door zijn vriend Damon. Op een zaterdagavond gaat hij naar The House en ontmoet daar een bloedmooie vrouw met een masker op. Mirac vraagt zich af wie deze gemaskerde vrouw is. Hij voelt meteen een verbondenheid met haar en beleeft de avond van zijn leven.


Hudson heeft lang gezocht naar een vrouw die zijn spiegelbeeld is, en nu heeft hij ze gevonden. Maar dan blijkt dat de vrouw Angelina is, de zus van zijn beste vriend David. Nu Angelina in Houston is staat Micah oog in oog met zijn pijnlijk verleden waar hij voor weggelopen is. Bovendien is Angelina verboden terrein voor hem, want ze is de zus van zijn beste vriend.


Angelina daarentegen is niet van plan om Micah los te laten. Hier heeft ze immers jaren op gewacht. Ze weet al zijn geheimen en kent als geen ander zijn seksuele voorkeur. Angelina is er van overtuigd dat ze Micah kan geven wat hij nodig heeft en ze is van plan om te vechten voor hem...


Maar waarom is Angelina zo plotseling opgedoken in Houston? Is Micah de echte reden of verbergt ze iets? Dat kan u allemaal lezen in het vierde deel van de verleiding-serie van auteur Maya Banks.


Een verhaal vol spanning en stomende seksscènes. In dit verhaal is Angelina de heldin, ze is een intelligente en sterke vrouw die niets of niemand uit de weg gaat. Dit gecombineerd met de knappe, stoere Micah kan niet anders dan voor vuurwerk zorgen!


Het is altijd fijn dat personages uit vorige boeken aan bod komen. Alle boeken uit deze reeks zijn los van elkaar te lezen. Voor de liefhebbers van ‘Vijftig Tinten Grijs’ is Maya Banks een echte aanrader.

You love it or you hate it.


Maya Banks is een bestsellerauteur en publiceerde meer dan vijftig romantische boeken. Bij uitgeverij Boekerij verscheen eerder van haar de Ademloos-serie en de eerste drie delen van de Verleiding-serie, die uiteindelijk uit zes delen zal bestaan.


ISBN 978-90-225-7174-3 -Paperback - 320 blz. - Prijs: € 15,00 - Uitgeverij: Boekerij