Recensie: Zoete Weelde - Maya Banks


Met ‘Zoete Weelde’ is het derde deel van de Verleiding-serie van Maya Banks verschenen.


De Amerikaanse bestsellerauteur publiceerde al meer dan vijftig romantische boeken, de lezers kennen haar vooral van De Ademloos-triologie met als titels 'Geheim Verlangen’, ‘Gevaarlijke Liefde’ en ‘Vurige Obsessie' en van de Verleiding-serie, waarin eerder ‘Zoete Overgave’ en ‘Zoete Weelde’ zijn verschenen. De reeks bestaat uit zes delen en in januari 2015 zal het vierde deel ‘Zoete Verwachting’ verschijnen.


Het verhaal

Als eigenares van een massagesalon is Julie Stanford gewend aan naakte lichamen. Maar elke centimeter van Nathan Tucker mogen aanraken en er ook nog voor betaald worden, voelt als een droom.


Helaas reageert hij totaal niet op de signalen die ze geeft – tot ze hem trakteert op de beste massage ooit. Dat doet het vuur in hem wél ontvlammen, maar voor Julie komt zijn plotselinge interesse te laat.


Nathan wordt tot waanzin gedreven. Hoe is het mogelijk dat de vrouw die hem zoveel genot schonk zich nu van hem afkeert? Hij is niet van plan haar een ander haar fantasieën ten uitvoer te laten brengen. Hij moet en zal haar krijgen, om eindelijk te bewijzen dat hij haar ook in vervoering kan brengen…


ISBN: 9789022571736 - Paperback - 248 blz. - Prijs: € 15,00 - Uitgeverij: Boekerij