Samba Night in Siniscoop met de avant-première van 'The Love Punch'


Op donderdag 26 juni werd de tweede Samba Night georganiseerd in Siniscoop te Sint-Niklaas. De bezoekers werden vergast met een exclusieve avant-première van de film 'The Love Punch'.
 
Iedereen kreeg een gratis coctail aangeboden door Siniscoop en in de zaal werd een prijs verloot. De gelukkige winnaar was Christel Stroobant. Christel ging naar huis met 6 bioscoopcheques.
 
Christel Stroobant komt regelmatig naar Siniscoop. Haar voorkeur gaat uit naar Vlaamse films, maar ook Amerikaanse films met bekende acteurs zie ik graag.
 

"Ik had in de Zondagskrant gelezen over de Samba Nights. Daarmee besloot ik om te gaan kijken.

 

De film 'The Love Punch' was goed, komisch en grappig. Ik zie graag Pierce Brosnan spelen. Hij is gekend als James Bond, maar speelde ook mee in andere films. Ik geef de film 8 op10", aldus Christel.


The Love Punch

 

Richard Jones, een gescheiden bedrijfseigenaar van middelbare leeftijd, besluit met pensioen te gaan. Op zijn laatste werkdag verheugt hij zich al op een zorgeloze toekomst.

 

Maar dan ontdekt hij tot zijn ontzetting dat er fraude is gepleegd bij de bedrijfsovername. Zijn bedrijf is failliet en alle pensioengelden, inclusief de zijne, zijn gestolen. Met zijn ex-vrouw Kate gaat Richard op zoek naar de verantwoordelijke dubieuze zakenman. Tijdens de achtervolging door Europa, van Londen via Parijs naar de Riviera, krijgen Richard en Kate te maken met vele intriges en een juwelenroof en ontdekken ze dat de oude liefde nog niet geheel gedoofd is.

 

Pierce Brosnan (Love Is All You Need) en Emma Thompson (Saving Mr. Banks) spelen de hoofdrollen in de misdaadkomedie The Love Punch van regisseur en scenarioschrijver Joel Hopkins (Last Chance Harvey). Verder spelen onder anderen Timothy Spall (The King’s Speech), Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel), Louise Bourgoin (Un heureux événement), Laurent Lafitte (Les petits mouchoirs) en Tuppence Middleton (Trance).