Siniclub film van de week: WILD TALES in Siniscoop


Ongelijkheid, onrechtvaardigheid en de verwachtingen die de hedendaagse maatschappij ons oplegt, bezorgen veel mensen stress en depressie. Een aantal onder hen echter barsten.Wild Tales is een film over hen.

 

De helden uit Wild Tales, kwestbaar tegenover een realiteit die fluctueert en plots heel onvoorspelbaar kan worden, overschrijden de dunne lijn die beschaving van barbarisme scheidt. 

Het bedrog van een geliefde, de confrontatie met een onderdrukt verleden en het geweld dat in alledaagse gebeurtenissen verweven zit, drijven hen tot waanzin en tot de onbedwingbare drang de pedalen te verliezen...

Regie: Damián Szifron

Cast: Ricardo Darín, Darío Grandinetti, Leonardo Sbaraglia, Julieta Zylberberg, Erica Rivas, Maria Onetto, Oscar Martinez Genre: fantasie, thriller

Duur: 115 minuten

 

'Wild Tales' , nog op zondag 15 maart 2015 om 11u en op dinsdag 17 maart 2015 om 20u in Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties van de kijkers:

Annemie De Pauw uit Sint-Niklaas vond de Siniclub film van de week zeer goed.


"Het was een verrassende en ongelofelijke film", zei ze na afloop tegen onze reporter, "Ik heb voor deze film gekozen omdat ik van Spaanse en Zuid-Amerikaanse films hou."


"Ik vind 'Wild Tales' zeker een aanrader, gewoonweg omdat de film zo speciaal is. Ik geef deze film een 8 op 10", aldus Annemie.


Ook Roger De Laet uit Kruibeke vond 'Wild Tales' een heel goede film.


"Een film over zaken die kunnen gebeuren" was de mening van Roger, "Deze film kan ik iedereen aanraden, 'Wild Tales' is erg interessant!"


Roger, die vooral van actiefilms houdt, geeft 8 op 10 aan de Siniclub film van de week.