Siniclubfilm van de week: Magic in the Moonlight in Siniscoop


MAGIC IN THE MOONLIGHT speelt zich af tijdens de jaren 20 in het prachtige Zuid Frankrijk en gaat over meester illusionist Stanley Crawford, die wordt gevraagd onderzoek te doen naar een jongedame die een spiritueel medium beweert te zijn.

 

Sophie Baker is ingehuurd door de rijke Catledge familie: moeder Grace en zoon Brice zijn beide onder de indruk van Sophie en haar bijzondere talent, en verwachten dan ook dat zij hen in contact kan brengen met hun overleden man en vader.

Vanaf het eerste moment dat Stanley het charmante medium ontmoet is hij ervan overtuigd dat zij een oplichtster is, en schrijft hij alles toe op de goedgelovigheid van de familie. Maar wanneer Sophie een aantal bijzondere demonstraties geeft van haar helderziendheid, kan hij niet anders dan zich langzaam maar zeker over te geven aan deze wereld vol onverklaarbare gebeurtenissen.

 

Wat volgt is een opeenvolging van momenten die betoverend zijn in elke betekenis van het woord, en die iedereen die ze aanschouwt weer even in magie laten geloven...

Regie: Woody Allen

Cast: Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Eileen Atkins

Genre: Drama, komedie

 

'Magic in the Moonlight', nog op zondag 14 september 2014 om 11u en dinsdag 16 september 2014 om 20u in Siniscoop.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Volgende week in de Siniclub:

 

Una Via a Palermo

 

Rosa en Clara zijn op weg met de auto naar een bruiloft in Palermo. Tijdens een ruzie slaan ze een smalle zijstraat in en komen ze klem te staan tegenover een andere auto. Deze is tot de nok toe gevuld met een lokale familie en Samira, een oudere dame, aan het stuur. Beide auto's weigeren te keren en de ander te laten passeren. In no-time is het incident aanleiding tot een ware volksopstand.

 

'Una Via a Palermo',  op donderdag 18 september 2014 om 14u30, zondag 21 september 2014 om 11u en dinsdag 23 september 2014 om 20u in Siniscoop.