Siniclubfilm van de week: Under the Skin in Siniscoop


Under the Skin is een Brits-Amerikaans-Zwitserse film. De regie lag in handen van Jonathan Glazer en de hoofdrol ging naar Scarlett Johansson. De film is een bewerking van Michel Fabers roman Under the Skin (2000).

 

Het verhaal

Het verhaal volgt een buitenaards wezen dat de perfecte synthetische vorm van een onweerstaanbare vrouw heeft aangenomen. Ze rijdt rond over verlaten snelwegen op zoek naar haar voedingsbron - de mens - door mannen te strikken met haar seksualiteit.

Regie: Jonathan Glazer

Cast: Scarlett Johansson, Paul Brannigan, Krystof Hádek, Robert J. Goodwin, Michael Moreland, Scott Dymond, Jessica Mance

Genre: Science-Fiction

Duur: 108 minuten

 

'Under the Skin', nog op dinsdag 18 november om 20u in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Annemie Ongena uit Sint-Niklaas vond 'Under The Skin' eenb vrij goede film.

 

"Het is een surrealistische sience-fictionfilm", was haar reactie na afloop.

 

"Het is een film voor een select publiek, ik kan 'Under The Skin' niet aan iedereen aanraden. De beste actrice was ongetwijfeld Scarlett Johansson."

 

Annemie geeft de Siniclubfilm 'Under The Skin' 7 op 10.


"Een bizarre maar boeiende film", zei Eline Van Puymbroeck uit Sint-Niklaas.

 

"Het was een rare film met prachtige natuurbeelden", vertelde Eline na afloop, "Het is een film die alleen voor een select publiek bestemd is."

 

Eline komt elke week naar de Siniclub, ze geeft  'Under The Skin' 7 op 10.


'Under The Skin' was voor Lu De Cock uit Sint-Pauwels geen goede film.

 

"Normaal zijn de Siniclubfilms steeds goede films, maar deze vond ik helemaal niet goed."


Helena Aper uit Hulst vond 'Under The Skin' een eenzijdige film.

 

"Ik vond de film niet indrukwekkend. Wij komen elke zondag naar de Siniclub, maar deze film was niet indrukwekkend. Ik geef 'Under The Skin' 5 op 10."


Volgende week in de Siniclub:

 

SAMBA

 

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk. Hard zwoegend doet hij er allerlei bescheiden jobs. Alice is een leidinggevende die onlangs een burn-out kreeg. Samba is bereid tot alles om papieren te bemachtigen, terwijl Alice haar leven op orde probeert te krijgen door vrijwilligerswerk te doen voor een organisatie.

 

Beiden vechten tegen de uitzichtloosheid van hun bestaan ... tot het lot hen samenbrengt. Hun verhaal, tjokvol humor en emotie, brengt hen op een nieuw pad naar geluk. Wat als het Leven meer verbeelding had dan hen beiden?

Regie: Olivier Nakache,

Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Izia Higelin, Tahar Rahim, Jules Abel Logel, Yilin Yang

Genre: Komedie

Duur: 118 minuten

 

'Samba' op donderdag 20 november 2014 om 14u30, zondag 23 november om 11u en dinsdag 25 november om 20u in Siniscoop in Sint-Niklaas.