Toni Coppers stelt zijn tiende thriller 'De Hondenman' voor in Antwerpen


Toni Coppers stelde donderdag 25 februari zijn tiende thriller ‘De Hondenman’ voor in Antwerpen.

 

Met Hilde De Baerdemaeker, Lotte Pinoy, Bert Verbeke en Joris Hessels was de bijna volledige cast van de vtm-reeks ‘Coppers’ aanwezig.

 

“Voor mijn tiende boek heb ik iets speciaal willen maken”, vertelde Toni Coppers, “zo is er voor het eerst een seriemoordenaar aan het werk en reist Liese Meerhout voor het oplossen van de moorden naar het buitenland en komt ze terecht in het Spaanse Cordoba en het Duitse Trier.”

Toni Coppers heeft er een goed oog in dat er een tweede reeks van ‘Coppers’ komt op vtm.

“Bij vtm zijn ze tevreden over de kijk- en waarderingscijfers. Ook de cast is enthousiast en verwacht wel dat er een tweede seizoen komt”, aldus Toni.

 

De Hondenman

Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen.

 

Tot ze een oproep krijgt die een keten van zorgwekkende gebeurtenissen in gang zet. Een vrouw wordt gevonden in het Galgenweel, het uitgestrekte zeilmeer op de Antwerpse Linkeroever. Ze is gewurgd en misbruikt.

De zaak wordt nog gruwelijker wanneer de politie ontdekt dat haar hart koelbloedig is verwijderd. Vergelijkbare misdaden duiken op in Spanje en Duitsland.

 

De moordenaar lijkt ongrijpbaar. Het enige wat hij telkens achterlaat is een sneeuwwitte veer die geheimzinnig naast het lichaam ligt. Als in haar privéleven een drama plaatsvindt en in Antwerpen een tweede slachtoffer valt, moet Liese Meerhout haar team op zoek naar een man die ervan geniet te doden.

 

Een geschokte, rouwende Liese tast in het duister en moet dieper gaan dan ooit in de jacht op haar eerste seriemoordenaar…

 

ISBN: 9789022332467 - Paperback - Prijs: € 21,99 - Uitgeverij: Manteau


Bekijk alle foto's op onze facebookpagina:

            www.facebook.com/DeBoekenkast